Näyttelijä syyttää presidentti Bushia, 93, seksuaalisesta ahdistelusta – kurkotti pyörätuolista ja kouraisi takamusta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Näyttelijä syyttää presidentti Bushia, 93, seksuaalisesta ahdistelusta – kurkotti pyörätuolista ja kouraisi takamusta

– Barbara (Bush) pyöritti silmiään kuin sanoakseen ’ei kai taas’, näyttelijä kirjoittaa.

Entinen presidentti, George H. W. Bush.­

25.10.2017 8:43

Yhdysvalloissa kuohahti näyttelijä Heather Lindin, 34, julkaistua instagram-tilillään pitkän kirjoituksen, joka koskee Yhdysvaltain entistä presidentti George Howard Walker Bushia.

Nyttemmin, noin kymmenen tuntia kirjoituksen julkaisun jälkeen, sitä ei enää löydy palvelusta.

Asiasta uutisoi muun muassa Daily Mail.

Naisten seksuaalista ahdistelua julkituovaan #metoo-kampanjaan kuuluvassa kirjoituksessa näyttelijä kertoo joutuneensa presidentin kourimaksi neljä vuotta sitten poseeratessaan tämän kanssa valokuvissa.

– Hän ei kätellyt minua. Hän koski minua takaa pyörätuolistaan vaimonsa Barbara Bushin seisoessa vieressä. Sitten hän kertoi minulle likaisen vitsin, Lind väittää.

Näyttelijä Heather Lind.­

Presidentti Bush ei kiistä asiaa, vaan pahoittelee sitä Daily Mailin saamassa lausunnossa.

– Presidentti Bush ei missään olosuhteissa aiheuttaisi tietoisesti ahdinkoa ja hän pyytää vilpittömästi anteeksi, jos hänen huumorinsa loukkasi neiti Lindiä, presidentin lausunto kuuluu.

Lindin syytösten mukaan presidentti koski häntä vielä toistamiseen saman tilaisuuden aikana.

– Barbara pyöritti silmiään kuin sanoakseen ’ei kai taas’. Hänen turvamiehensä totesi minulla, ettei minun olisi pitänyt olla kuvassa niin lähellä häntä.

Lindin Instagram-tiliä seuraavat ihmiset ovat suhtautuneet paljastukseen vaihtelevasti. Osa kiittää häntä tärkeän asian esilletuomisesta, toiset taas kommentoivat, että miksi hän ei tuonut asiaa esiin heti tuoreeltaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?