Ulkomaat

79-vuotias nainen katosi vanhainkodista – epäillään joutuneen krokotiilin kitaan

Julkaistu:

Australia
Viranomaiset tutkivat 79-vuotiaan naisen katoamista Australiassa.
Australian viranomaiset ovat perjantaina etsineet suistokrokotiilia, jota epäillään iäkkään kadonneen naisen tappajaksi. Tapauksesta uutisoi ABC news.

79-vuotias Anne Cameron katosi tiistaina vanhainkodista Port Douglasista Queenslandin osavaltiossa Australiassa. Naisen kerrotaan lähteneen kävelylle, mutta hän ei koskaan palannut takaisin.

Torstaina viranomaiset löysivät Cameronin vaatteita, kävelykepin sekä ihmisjäänteiltä vaikuttavia palasia läheiseltä joen penkalta.

Poliisi epäilee, että muistisairas nainen käveli läheiseen metsään ja menetti suuntavaistonsa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Löydetyt jäänteet sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä vanhainkodista. Viranomaisten mukaan patologit tutkivat jäänteitä perjantain aikana varmistaakseen niiden alkuperän.

Heti löydön jälkeen poliisit asettivat alueelle krokotiiliansoja, sillä naisen uskotaan joutuneen krokotiilin tappamaksi. Suistokrokotiilit ovat vaarallisia ja hyvin reviiritietoisia eläimiä.

Australiassa krokotiilit ovat olleet suojeltuja aina 1970-luvulta lähtien. Niiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti varsinkin maan trooppisissa metsissä, joita sijaitsee maan pohjoisosissa.

Suistokrokotiilit voivat elää 70-vuotiaiksi ja jatkavat kasvua koko ikänsä. Pisimmät löydetyt yksilöt ovat olleet noin 7-metrisiä. Uroskrokotiili voi painaa peräti 700 kiloa.

Niiden purentavoiman on mitattu olevan jopa 1,1 tonnia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt