Ulkomaat

Koiranulkoiluttaja katsoi Australiassa puroon ja pelästyi – valtava kenguru pullisteli muskeleitaan

Julkaistu:

Australia
Kehonrakentajalta näyttänyt jättiläiskenguru herätti olemuksellaan pelkoa.
Jackson Vincent, 27, ikuisti erikoisen näyn tiistaina Margaret Riverin kaupungin lähistöllä Länsi-Australiassa. Vincent oli Dharma-koiransa kanssa lenkillä, kun kaksikon huomio kiinnittyi purossa vilvoitelleeseen jättiläiskenguruun, Caters News Agency uutisoi.

– Kenguru näytti siltä, kuin se olisi esitellyt lihaksiaan ohikulkijoille, Vincent kertoi.

Vincent pelästyi yllättävää kohtaamista ja kengurun arvaamatonta käytöstä. Hän ehti ajatella, että kenguru hyökkäisi koiran kimppuun.


– En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Näin kengurusta ensimmäiseksi vain pään. Se oli valtava, varmasti yksi suurimmista koskaan näkemistäni kenguruista, Vincent kertoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kyseessä ehkä punajättiläiskenguru

Kenguru tuli lähemmäs kaksikkoa, kun Vincent otti siitä kuvia.

– Silloin tajusin, että se tuli suoraan kohti.

Vincent kertoo, ettei pelkää eläimiä. Jättikenguru sai hänet kuitenkin perääntymään muutamalla askeleella.


– Se oli varmasti kaksi metriä pitkä ja painoi sata kiloa tai enemmän. Ruumiinrakenteeltaan se oli erittäin lihaksikas, kuin isokokoinen machouros.

Vincent halusi koiransa nopeasti pois kengurun lähettyviltä, sillä hän ei tiennyt, miten eläimet suhtautuvat toisiinsa.

Jackson jakoi ottamansa kuvat myös Facebook-sivullaan. Kuvat ja statuspäivitys saivat nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja jakoja. Vincent ihmetteli kengurun kokoa vielä jälkeenpäinkin.

– Pelkästään sen käpälät olivat jättimäiset, yhtä pitkät kuin oma käsivarteni. En ole koskaan aiemmin nähnyt yhtä varautunutta kengurua, näytti siltä, kuin se olisi pullistellut lihaksiaan. En todellakaan haluaisi ottaa sen kanssa yhteen nyrkkeilykehässä, hän sanoi.

Ilta-Sanomat kirjoitti vuonna 2012 maailman isoimmasta pussieläimestä, punajättiläiskengurusta. Isokokoinen kenguru hyökkäsi oli hyökännyt lenkkeilijän kimppuun Deanmillissä Länsi-Australiassa. Tapaus oli harvinainen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt