Yö uutiset: Katso mitä tapahtui, kun nukuit - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Yö uutiset: Katso mitä tapahtui, kun nukuit

5.10.2017 5:32

Las Vegasin ampujan avovaimo antoi lausunnon julkisuuteen

Las Vegasin ampujan avovaimo Marilou Danley on välittänyt asianajajansa välityksellä julkisuuteen lausunnon. Lausunnossa hän mainitsee, ettei ollut tietoinen miehensä suunnitelmista.

– Tunsin [ampuja] Stephen Paddockin ystävällisenä, huolehtivana ja hiljaisena miehenä. Rakastin häntä ja toivoin meille hiljaista, yhteistä tulevaisuutta, hän kuvaa.

Lue lisää tästä.

Espanja ei suostu neuvotteluihin Katalonian kanssa

Espanjan hallitus kieltäytyy neuvottelemasta Katalonian johdon kanssa Katalonian itsenäistymispyrkimyksistä.

Espanjan hallitus sanoi myöhään keskiviikkona, ettei se neuvottele lainkaan, ennen kuin Katalonian aluehallinnon johtaja Carles Puigdemont hylkää itsenäistymispyrkimykset.

Espanja pitää Katalonian itsenäistymispyrkimyksiä laittomina. Espanjan hallituksen mukaan se ei neuvottele laittomuuksista eikä suostu kiristettäväksi.

Lue lisää tästä.

Hurrikaanin runtelema Puerto Rico saamassa jättimäisen avustuspaketin

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump aikoo pyytää kongressilta lisäapupakettia Maria-hurrikaanin tuhoamalle Puerto Ricolle, viranomaiset kertovat uutistoimisto AFP:lle.

Kaikkiaan Trump aikoo pyytää saaren avustustöihin ja tulvavakuutusohjelman ylläpitoon 29 miljardin dollarin eli noin 24 miljardin euron edestä lisärahoitusta.

Apupaketin myöntämisen ajankohtaa ei ole ilmoitettu, mutta republikaanit ovat vihjanneet, että se saatetaan hyväksyä kuun keskivaiheilla.

Lue lisää tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?