Tässä sviitissä Las Vegasin epäilty ampuja asui – 180 asteen näkymä konserttipaikalle - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Tässä sviitissä Las Vegasin epäilty ampuja asui – 180 asteen näkymä konserttipaikalle

Las Vegasin ampujaksi epäilty majaili Mandalay Bay -hotellin sviitissä, josta on 180 asteen näkymä konserttipaikalle.

2.10.2017 18:24

Poliisi vahvisti aikaisemmin maanantaina Suomen aikaa, että ampujaksi epäilty Stephen Paddock teki surmatyönsä Mandalay Bay hotellin 32 kerroksesta.

Kun aamu valkeni Las Vegasissa, paikalta otetuista uutiskuvissa näkyy hotellin rikkinäisiä ikkunoita. Ikkunat ovat kolmitähden muotoisen hotellirakennuksen päädyssä. Päädyssä sijaitsevat huoneet ovat niin sanottuja Panoramic King -sviittejä, joista on 180 asteen näkymä.

Aamu paljasti rikkoontuneet ikkunat hotellin 32 kerroksessa.­

Sviitti on olohuoneen sekä kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen kompleksi, jossa on tilaa kaikkiaan 138 neliötä. Hotellin 35-päättyvät huoneet ovat näitä päätyhuoneistoja. Ampujan epäillään avanneen tulen nimenomaan huoneesta 135 kerroksessa 32, eli hotellihuoneesta numero 32-135.

Tulituksesta noussut käry laukaisi palohälyttimet, minkä avulla poliisi löysi epäillyn huoneen, CNN:n haastattelema seriffi kertoi.

Panoraamasviitti sisältää mm. kaksi makuuhuonetta.­

Poliisin mukaan epäillyn ampujan uskotaan kirjautuneen sisään hotelliin jo viime torstaina.

Loistelias Mandalay Bay -hotelli on Las Vegasin kuuluisan ”Stripin” eteläisimpiä jättikasinoita. Se sijaitsee monen muun suuren hotellin tapaan oikeasti Paradisen kaupungissa, aivan Las Vegasin kaupungin rajan tuntumassa.

Mandalay Bay -hotelli on kuuluisa muun muassa sisäpihan hiekkarannastaan. Yksi Las Vegasin kalleimmista ja hienoimmista hotelleista, Four Seasons, sijaitsee samassa rakennuksessa – aivan ampujan sviitin yläpuolella kerroksissa 35–39.

Mandalay Bay -hotellin 32 kerroksen rikkoontuneet ikkunat.­

Rikkoontuneet ikkunat kertovat illan tragediasta.­

  • Video: Pitkä konetuliaseen sarja kuuluu kesken konsertin

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?