Country-tähti oli lavalla, kun tulitus alkoi – ”Sanoin­kuvaamattoman kauhistuttavaa”

Yhdysvaltalainen suosittu countrymuusikko Jason Aldean oli juuri esiintymässä lavalla, kun ammuskelu festivaaleilla tapahtui.

  • Las Vegasin Mandalay Bay -kasinokompleksin alueella on tapahtunut joukkoampumistapaus sunnuntai-iltana paikallista aikaa.

  • Epäilty ampuja on kuollut poliisin luoteihin. Ampuja on nevadalainen mies, 64-vuotias Stephen Paddock. Muita ampujia ei poliisin mukaan ole.

  • Poliisi on löytänyt epäillyn huonetoverin Marilou Danleyn. Poliisi etsii yhä kahta autoa.

  • Poliisin arvion mukaan yli 50 henkilöä on kuollut ja yli 200 loukkaantunut.

  • Oletko paikalla? Lähetä kuva tällä lomakkeella tai ota yhteyttä Ilta-Sanomien toimitukseen puhelimitse numerossa +358 9122 3420. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteisiin uutiset@is.fi, kuvat@is.fi.

Yhdysvaltalainen country-muusikko Jason Aldean oli esiintymässä musiikkifestivaaleilla Las Vegasissa, kun asemies avasi tulen yleisöön. Ammuskelussa on kuollut viranomaisten mukaan yli 50 ihmistä ja ainakin 200 kerrotaan loukkaantuneen.

Tapahtumasta kuvatulla videolla nähdään kuinka tulitus konsertissa alkaa ja esiintymisvuorossa lavalla ollut Aldean bändeineen joutui lopettamaan keikkansa kesken kappaleen ja pakenivat lavalta. Asiasta uutisoi CNN.

Aldean kommentoi tilannetta hetkeä myöhemmin omalla Instagram-tilillään.

Festivaalialue kuvattuna pian ampumisen alettua.

– Tämä ilta on ollut sanoinkuvaamattoman kauhistuttava. En vieläkään tiedä mitä pitäisi sanoa, mutta halusin kaikkien tietävän, että minä ja henkilökuntani olemme kaikki kunnossa, mies kirjoitti julkaisun yhteydessä.

Jos upotus ei näy, katso se tästä.

– Ajatukseni ja rukoukseni ovat kaikkien osallisten kanssa tänä iltana. Ajatus siitä, että tämä tapahtui ihmisille, jotka olivat tulleet vain nauttimaan hauskasta illasta särkee sydämeni, Aldean lopettaa.

Aldean on urallaan voittanut useita palkintoja ja tuottanut lista ykkösiksi kivunneita hittejä kotimaassaan.

Hän julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 2005. Aldeanin julkaisemista singleistä jopa 19 on noussut listaykkösiksi erilaisissa maan countrymusiikkilistauksissa.

Jason Aldean kuvattuna elokuussa New Yorkissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?