Yön uutiset: Katso mitä tapahtui, kun nukuit - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui, kun nukuit

Etelä-Korean ulkoministeri Kang Kyung-wha (vas.) vaatii Yhdysvaltoja auttamaan jännitteiden lieventämisessä Pohjois-Korean kanssa.­

26.9.2017 5:54

Etelä-Korea esitti Yhdysvalloille vaatimuksen jännitteiden lieventämiseksi Pohjois-Korean kanssa

Etelä-Korea vaatii Yhdysvaltoja auttamaan jännitteiden lieventämisessä Pohjois-Korean kanssa. Etelä-Korean ulkoministeri Kang Kyung-wha vaati asiaa Washingtonissa pitämässään puheessa.

Kangin mukaan nyt on välttämätöntä, että sekä Etelä-Korea että Yhdysvallat hoitavat kärjistyneen tilanteen välttääkseen jännitteiden eskaloitumisen pidemmälle sekä tahattomat sotilaalliset yhteenotot, jotka Kangin mukaan voivat lähteä hallinnasta nopeasti. Lue lisää täältä.

Trumpin yritys korvata Obamacare näyttää kaatuvan jälleen – jo kolme republikaanisenaattoria vastustaa

Yhdysvalloissa republikaanien yritys korvata niin kutsuttu Obamacare näyttäisi kaatuneen jälleen, kun republikaanisenaattori Susan Collins ilmoitti vastustavansa esitystä.

Mainen senaattori Collins on kolmas republikaanisenaattori, joka ilmoittaa vastustavansa esitystä. Aiemmin sitä ovat ilmoittaneet vastustavansa Kentuckyn Rand Paul ja Arizonan John McCain. Republikaaneilla on hallussaan 100-paikkaisessa senaatissa 52 paikkaa. Lue lisää täältä.

Irakin kurdien itsenäisyysäänestyksen tuloksia odotetaan tänään – pettynyt USA varoittaa epävakaudesta

Yhdysvallat varoittaa, että maanantaina pidetty Irakin kurdien itsenäisyysäänestys tulee lisäämään epävakautta.

Yhdysvaltain ulkoministeriön mukaan Yhdysvallat on syvästi pettynyt siitä, että Kurdistanin aluehallinto päätti vastustuksesta huolimatta toteuttaa itsenäisyysäänestyksen. Äänestyksen tuloksia odotetaan tänään. Äänestyksen tulos on neuvoa-antava. Lue lisää täältä.

Mies makasi 15 vuotta tiedottomassa tilassa – virkosi, kun tutkijat osuivat oikeaan hermoon

Ranskalaismies makasi 15 vuotta koomassa tiedottomassa tilassa. Sitten tutkijat saivat hänet reagoimaan ärsykkeisiin.

Tutkijat stimuloivat potilaan vagushermoa eli kiertäjähermoa kuukauden ajan. Tämän jälkeen mies virkosi vegetatiivisesta tilasta minimaalisen tietoisuuden tilaan. Muutosta luonnehditaan merkittäväksi. Lue lisää täältä.

Venäläistä pariskuntaa epäillään 30 murhasta ja kannibalismista

Pariskunnan epäillään jatkaneen rikoksiaan lähes 20 vuoden ajan.

Venäjällä on paljastunut yksi maan historian karmeimmista kannibalismitapauksista, kertoo CNN. Krasnodarin seudulla asuvaa 35-vuotiasta miestä ja hänen vaimoaan epäillään jopa 30 ihmisen murhista sekä heidän ruumiinosiensa syömisestä.

Rikosten epäillään tapahtuneen vuodesta 1999 lähtien. Lue lisää täältä.

Patrik Laine hurjassa vireessä: tehot 2+3, mukana Winnipegin kaikissa maaleissa

Jääkiekon NHL:ssä Winnipegin Patrik Laine on ollut tehokkaana harjoitusottelussa Calgarya vastaan.

Laine teki ottelussa kaksi maalia ja oli syöttämässä kolmea muuta. Winnipeg voitti Calgrayn maalein 5–2. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?