Kanadalaispari poseerasi hääkuvissa joella – sulhanen hyppäsi kesken kaiken pelastustehtäviin puku päällään - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Kanadalaispari poseerasi hääkuvissa joella – sulhanen hyppäsi kesken kaiken pelastustehtäviin puku päällään

Clayton ja Brittany Cookin hääkuvauksissa otetuista kuvista tuli hetkessä viraalihitti.

Hääkuvauksen kostea käänne tallentui kameralle.­

25.9.2017 23:35

Kanadalaisen pariskunnan hääkuvaukset saivat viime perjantaina dramaattisen käänteen, kun sulhanen hyppäsi kesken kaiken pelastamaan pikkupoikaa lähellä virtaavasta joesta. BBC:n mukaan vastanaineet Clayton ja Brittany Cook olivat poseeraamassa Ontarion Cambridgessa sijaitsevan joen sillalla, kun sulhanen huomasi pojan joessa.

Koko tapahtumasarja tallentui hääkuvaajan kameralle, ja kuvat ovat sittemmin levinneet sosiaalisessa mediassa ripeästi. Kuvaukset toteuttanut Hatt Photography -yritys julkaisi kuvat myös omalla Facebook-sivullaan.

Jos et näe yllä olevaa kuvaupotusta, voit katsoa kuvat myös täältä.

– Erityinen kiitos eilisillan sulhaselle Claytonille! Kun olin ottamassa morsiamesta soolokuvia, tämä pikkukaveri joutui tuupatuksi veteen toisen lapsen toimesta selkäni takana. Siinä vaiheessa kun morsian huomasi ja huusi asiasta, Clayton oli jo hypännyt jokeen ja tuonut hänet turvaan. Hänen nopea toimintansa pelasti pikkukaverin, joka ei osannut kunnolla uida. Erittäin hyvin tehty, sir! hääkuvaaja hehkutti sulhasen sankarillisuutta yrityksen Facebook-päivityksessä.

– Hänen kasvonsa olivat vedenpinnan alla ja hän kamppaili. Hän todella kamppaili. Onneksi hän oli niin pieni poika. Rehellisesti sanottuna, tuuppasin hänet vain tavallaan ylös, Clayton Cook kertoi kanadalaiselle CTV-kanavalle.

Morsiamelle tuoreen aviomiehen sankarillisuus ei tullut yllätyksenä.

– Tämä on Clay. Se oli jotakin sellaista, jota hän vain tekee vaistonvaraisesti. Tämä tuntuu melkein kohtalolta, ihan kuin meidän olisi pitänyt olla siellä, Brittany Cook kehui samassa yhteydessä.

CTV:n mukaan joesta pelastettu poika vaikutti olevan kunnossa, eikä hän pariskunnan mukaan sanonut mitään tultuaan pelastetuksi. Vanhempi sisarus vei hänet myöhemmin kotiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?