Venäläistä pariskuntaa epäillään 30 murhasta ja kannibalismista – kännykän kuvat paljastivat yhden historian karmeimmista tapauksista - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Venäläistä pariskuntaa epäillään 30 murhasta ja kannibalismista – kännykän kuvat paljastivat yhden historian karmeimmista tapauksista

Pariskunnan epäillään jatkaneen rikoksiaan lähes 20 vuoden ajan.

Krasnodarin seudulla lähellä Krimin niemimaata asuvaa venäläispariskuntaa epäillään kymmenistä murhista ja ihmissyönnistä.­

25.9.2017 23:16

Venäjällä on paljastunut yksi maan historian karmeimmista kannibalismitapauksista, kertoo CNN. Krasnodarin seudulla asuvaa 35-vuotiasta miestä ja hänen vaimoaan epäillään jopa 30 ihmisen murhista sekä heidän ruumiinosiensa syömisestä.

Rikosten epäillään tapahtuneen vuodesta 1999 lähtien. Poliisi on tähän mennessä saanut selvitettyä seitsemän uhrin henkilöllisyyden.

Paikallisen median mukaan rikosvyyhti alkoi paljastua, kun Krasnodarissa sijaitsevalta kadulta löytyi matkapuhelin, joka sisälsi kuvia miehestä poseeraamassa naisuhrin paloitellun ruumiin kanssa. Laukkuun pakatut naisen ruumiin jäänteet löydettiin seuraavana päivänä lähistöltä.

Kiinniotettu mies kiisti ensin surmanneensa naisen ja väitti löytäneensä tämän jäänteet ja poseeranneensa sitten niiden kanssa ennen puhelimen katoamista. Valtion uutistoimistolle RIA Novostille puhuneen lähteen mukaan tapauksen yksityiskohdat ovat vielä monin paikoin varmistamatta.

Lähteen mukaan poliisit olisivat löytäneet tutkinnan yhteydessä lasipurkin, jonka sisään oli säilötty käsi.

– Aiemmin kateissa olleen matkapuhelimen omistaja on kertonut, että kyseessä on yksi niistä käsistä, joiden kanssa hän otti selfien, lähde kertoi uutistoimistolle.

Sama lähde mainitsi myös, että mies olisi tunnustanut murhista tähän mennessä vain kaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?