Saksan ex-liittokansleri iski 25 vuotta nuoremman korealaisen naisen - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Saksan ex-liittokansleri iski 25 vuotta nuoremman korealaisen naisen

73-vuotias Gerhard Schröder on ollut naimisissa neljästi.

Saksan entisen liittokansleri Gerhard Schröderin uutisoidaan löytäneen rinnalleen uuden rakkaan.­

21.9.2017 19:45

Saksan entinen liittokansleri Gerhard Schröder on esiintynyt ensimmäistä kertaa median edessä yhdessä uuden naisystävänsä kanssa. Schröderin, 73, uusi rakas on häntä 25 vuotta nuorempi eteläkorealainen bisnesnainen So-Yeon Kim, 48.

Ex-liittokanslerin suhteesta uutisoivat torstaina saksalaislehdet Bild ja Bunte, mutta huhut uudesta suhteesta ovat leijuneet ilmassa jo pidemmän aikaa. Kim nähtiin Schröderin rinnalla viime viikolla kotikaupungissaan Soulissa, missä pitkän linjan poliitikko oli esittelemässä elämänkertateostaan, joka on käännetty myös koreaksi.

Sosiaalidemokraateissa pitkään vaikuttanut Schröder on ollut aiemmin naimisissa neljä kertaa. Hän on saanut lempinimen ”Audi-mies”, koska myös automerkin logossa on neljä rengasta.

Gerd + So-Yeon Kim = <3 @BILD https://t.co/rirq7MRvQB— Ralf Schuler (@drumheadberlin) 21. syyskuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Schröder ja Kim ovat tavanneet saksalaislehtien mukaan ensimmäisen kerran ilmeisesti jo pari vuotta sitten. Schörder itse ei ole kommentoinut suhdetta tiedotusvälineille.

Bildin mukaan Schröderin viimeisin ex-vaimo Doris Schröder-Köpf, 54, on vahvistanut ex-miehensä uuden suhteen ja sanonut, että hänen suhde oli ”viimeinen niitti, tai ellei jopa ainoa syy” pariskunnan lopulliseen eroon viime vuoden loppupuolella. Avioerohakemuksen pariskunta oli jättänyt jo vuoden 2015 puolella.

Uusi rakas on yhä naimisissa

Myös sosiaalidemokraattien edustajana valtiopäivillä istuva ex-vaimo on löytänyt rinnalleen uuden miehen: hän seurustelee Ala-Saksin osavaltion sisäministeri Boris Pistoriuksen, 57, kanssa. Bildin toimittajana aiemmin työskennellyt Schröder-Köpf on ehdolla myös tämän syksyn vaaleissa.

Schröder ja Kim nähtiin yhdessä Soulissa, kun ex-kansleri oli kampanjoimassa koreaksi käännettyä elämänkertaansa.­

Hän oli naimisissa Schöderin kanssa vuodet 1997–2016 ja on Bildin mukaan kirjoittanut Facebookissa harmistuneensa siitä, että ex-mies on siirtänyt osan elämänkertansa oikeuksista uudelle kumppanilleen, eikä lapsilleen. Pariskunta adoptoi Pietarista kaksi lasta vuosina 2004 ja 2006.

Uusi rakas Kim on yhä naimisissa, mutta ei saksalaislehden tietojen mukaan asu enää miehensä kanssa samassa osoitteessa. Parilla on kouluikäinen tytär. Kim puhuu sujuvaa saksaa ja on opiskellut Marburgin yliopistossa.

Hannoverissa asuva Schröder on etäsuhteen myötä tiettävästi hankkinut myös elämänsä ensimmäisen älypuhelimen, jotta yhteydenpito onnistuisi mahdollisimman jouhevasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?