Saksalaismies tunki sukukalleutensa levypainon reikään – ei irronnut sairaalassa, palokunta hätiin

Palokunta jakoi kuvan hajotetusta levypainosta Facebook-sivullaan.

Saksassa Frankfurtin ja Mannheimin lähellä sijaitsevan Wormsin kaupungin palokunta sai perjantaiaamuna soiton sairaalasta ja erikoisen tehtävän hoitaakseen.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun sairaalaan oli tuotu mies, joka oli tunkenut palokunnan kuvauksen mukaan ”erittäin aran ruumiinosansa” 2,5 kilon levypainon keskellä olevaan reikään.

Painon irrottaminen ei onnistunut sairaalassa, mutta palomiehet saivat urakan hoidettua kolmessa tunnissa erilaisten järeiden työkalujen avulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Palokunta jakoi kuvan hajotetusta levypainosta Facebook-sivullaan ja pyytää päivityksensä lopussa ihmisiä jättämään jatkossa vastaavat temput tekemättä.

Kuvasta ei aivan aukottomasti voi päätellä onko kyseisen levypainon reiän halkaisija 30 vai 50 millimetriä.

Tapauksesta uutisoineen Expressenin mukaan vastaavat tilanteet eivät olet harvinaisia. Ruotsalaislehden mukaan miehet ovat tunkeneet sukuelimiään aiemmin esimerkiksi vihkisormukseen tai muoviseen vesipulloon.

Jälkimmäisessä tapauksessa mies ei kehdannut neljään päivään hankkia apua pullon jäätyä jumiin. Lääkäreille ei jäänyt tämän jälkeen muuta vaihtoehtoa kuin amputoida miehen sukuelin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?