Kaksi poliisia haavoittui veitsi-iskussa Buckinghamin palatsin edustalla

Julkaistu: , Päivitetty:

BRITANNIA
Veitsellä aseistautunut mies on pidätetty Lontoossa Buckinghamin kuninkaallisen palatsin edustalla.
Kaksi poliisia loukkaantui perjantai-iltana tapahtuneessa välikohtauksessa. Lontoon poliisi kertoo Twitterissä, että yksi mies on otettu kiinni.

– Kaksi poliisia sai lieviä vammoja miehen taltuttamisen yhteydessä. Kenenkään muun ei ole raportoitu loukkaantuneen. Poliisit ovat paikalla ja tutkinta on käynnissä.

Scotland Yardin mukaan poliisit pysäyttivät veitsellä aseistautuneen miehen perjantaina illalla kello 22.35 Suomen aikaa Buckinghamin palatsin edustalla. Kiinnioton yhteydessä kaksi miespoliisia haavoittui lievästi käsiin.

Paikalle hälytetty ambulanssi antoi ensiapua, eikä loukkaantuneita ole viety sairaalaan. Kuninkaallisia ei ollut paikalla palatsissa välikohtauksen sattuessa.

Uutistoimisto Reutersin haastatteleman silminnäkijän mukaan poliisi on eristänyt suuren alueen, mukaan lukien palatsiin johtavan The Mallin. Sky Newsin lähetyksessä näkyi, että palatsin ulkopuolella oli useita hälytysajoneuvoja.

Britanniassa tänä vuonna tapahtuneissa iskuissa on kuollut kymmeniä ihmisiä. Maan uhkataso on ”vakava”, joten uutta hyökkäystä pidetään todennäköisenä.