Ulkomaat

Tanskan poliisi: Juutinraumasta löytynyt silvottu ruumis on kadonnut ruotsalaistoimittaja Kim Wall

Julkaistu:

Tanskan poliisi pitää aiheesta tiedotustilaisuuden kello 10 Suomen aikaa.
Tanskan poliisi ilmoitti keskiviikkoaamuna, että Kööpenhaminan edustalta maanantaina löytynyt ruumis kuuluu kadonneelle ruotsalaistoimittajalle Kim Wallille. Poliisin mukaan asia on selvinnyt ruumiista otetun dna-näytteen avulla.

Twitterissä asiasta ilmoittanut poliisi aikoo pitää asiasta tiedotustilaisuuden kello 10 Suomen aikaa.Twiitin näet myös täältä.

Maanantaina löytyneeltä ruumiilta puuttuvat raajat sekä pää, ja viranomaisten mukaan se oli silvottu tarkoituksella. Poliisin sukeltajat jatkavat edelleen puuttuvien ruumiinosien etsintöjä Juutinraumassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Wall katosi lähes kaksi viikkoa sitten noustuaan tanskalaisen keksijän Peter Madsenin itse valmistaman sukellusveneen kyytiin. Naisen oli ollut määrä tehdä reportaasi Madsenista.

Vangittuna olevaa Madsenia epäillään osallisuudesta naisen katoamiseen, ja hänen tarinansa on muuttunut naisen etsintöjen ja tutkinnan edetessä. Madsenin viimeisimmän version mukaan sukellusveneessä olisi tapahtunut Wallin kuolemaan johtanut onnettomuus, minkä jälkeen hän olisi omien sanojensa mukaan haudannut tämän ruumiin mereen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt