Trumpin ministerin kaunis näyttelijävaimo nostatti someraivon – julkaisi pröystäileviä kuvia miehensä työmatkalta

Julkaistu:

Useissa Hollywood-elokuvissa näytellyt Louise Linton joutui pyytämään episodia anteeksi.
Yhdysvalloissa valtiovarainministeri Steven Mnuchinin vaimo Louise Linton on joutunut pyytämään anteeksi julkaistuaan ökyelämää hehkuttavia kuvia miehensä työmatkalta ja arvosteltuaan sen jälkeen sosiaalisessa mediassa kuvia kommentoinutta naista. Asiasta kertovat muun muassa CNN ja The New York Times.


54-vuotias Mnuchin on entinen pankkiiri, elokuvatuottaja ja miljonääri, joka meni heinäkuussa naimisiin skotlantilaissyntyisen Lintonin, 36, kanssa. Linton on tehnyt uraa näyttelijänä, esiintyen muun muassa elokuvissa Cabin Fever ja Lions for Lambs sekä rikossarja CSI: New Yorkin yhdessä jaksossa. Maanantaina Linton matkusti yhdessä miehensä kanssa Kentuckyn osavaltioon, ja julkaisi samana päivänä Instagram-tilillään kuvan parista nousemassa ulos Yhdysvaltain ilmavoimien suihkukoneesta.

Kuvissa valkoiseen asuun ja silkkihuiviin sonnustautunut Linton hehkutti yhden kuvan yhteydessä ”päiväretkeä” maaseudulle. CNN:n mukaan Linton myös merkitsi kuvaan useita luksustuotemerkkejä, kuten Hermesin, Roland Mouretin, Tom Fordin ja Valentinon.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvan alle kerrotaan alkaneen välittömästi ilmestymä tuohtuneita kommentteja.

– Hienoa että saimme maksaa teidän pienen lomamatkanne, yksi kommentoija kirjoitti CNN:n mukaan.

Lintonin kerrottiin vastanneen kommentoijalle kyselemällä ivalliseen sävyyn, luuliko tämä kyseessä olevan henkilökohtainen matka.

”Kuinka suloista! Luuletko että Yhdysvaltojen hallitus maksoi häämatkamme tai henkilökohtaisen reissumme?! Lololol”, Linton kirjoitti.


Hän myös jatkoi keskustelua korostamalla perheensä ”uhrausta” maan hyväksi ja heidän tuomaansa rahallista panosta yhteiskunnalle.

– Oletko antanut enemmän talouteemme kuin minä tai mieheni? Joko veroina tai itsesi uhraamisena tälle maalle?, hän kyseli.

Linton sanoi kommentoijan ”elämän näyttävän söpöltä” ja pyysi tätä ”ottamaan rauhallisesti”.

CNN:n tavoitti Lintonin kanssa keskustelua käyneen naisen, joka kuvaili tämän kommentteja ”äärimmäisen loukkaaviksi”.

– Hän matkusti osavaltioon, jossa joka viides asukas elää köyhyysrajan alapuolella, ja jossa monet lapset eivät tiedä mistä saavat seuraavan ateriansa. Heidän auttamisensa sijaan hän päätti kerskailla järjettömän kalliilla vaatteillaan. Se on enemmän kuin tahditonta, nainen sanoi.


Lintonin kerrotaan poistaneen kuvansa myöhemmin ja muuttaneensa Instagram-tilinsä salaiseksi.

– Pyydän anteeksi eilistä sosiaalisen median päivitystäni ja vastaustani siihen. Se oli asiatonta äärimmäisen tahditonta, Linton sanoi kustantajansa välittämässä anteeksipyynnössä.