Ulkomaat

Brittimalli kidnapattiin ja uhattiin huutokaupata Italiassa – sieppaaja vaati 300 000 dollaria kaupan estämiseksi

Julkaistu:

20-vuotias malli pääsi vapaaksi kuuden päivän piinan jälkeen.
20-vuotias brittimalli huumattiin ja kidnapattiin Milanossa, minkä jälkeen hänet uhattiin huutokaupata netissä, Italian poliisi sanoo. Poliisin mukaan kauppaamisen estämiseksi mallin agentilta vaadittiin 300 000 dollarin lunnaita.

Malli oli saapunut Milanoon valokuvausta varten. Keikasta oli sopinut hänen mallitoimistonsa. Kun nainen meni yksityisasuntoon kuvauksia varten, hänen kimppuunsa hyökättiin, The Telegraph uutisoi. Poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa, että naisen käsivarteen pistettiin ketamiinia, jota on käytetty ihmisten ja eläinten nukutusaineena. Nainen riisuttiin ja hänestä otettiin kuvia.

Tämän jälkeen hänen kidnappaajansa ja tämän apuri laittoivat naiselle käsiraudat, teippiä suun eteen ja sulloivat hänet laukkuun. Nainen kuljetettiin lBorgialin kylässä, lähellä Torinoa, sijaitsevaan syrjäiseen mökkiin. Siellä häntä pidettiin vankina kuusi päivää.Jos twiitti ei näy oikein, voit katsoa sen täältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nainen vapautettiin lopulta ilmeisesti sen takia, että hän on pienen lapsen äiti. Kidnappaajaksi epäilty puolalaismies saatiin kiinni, kun tämä saattoi naista Britannian Milanossa sijaitsevaan konsulaattiin.

BBC:n mukaan mies oli järjestänyt useita huutokauppoja siepatuista tytöistä netissä. Ilmoituksissa oli kuvaus tytöistä ja lähtöhinta. Poliisin mukaan on epäselvää, oliko tytöt todella siepattu, vai olivatko ilmoitukset valheellisia.