Järkyttävä huvipuisto-onnettomuus tallentui videolle USA:ssa: Laite irtosi ja ihmiset sinkoutuivat kyydistä – yksi kuoli, 7 loukkaantui - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Järkyttävä huvipuisto-onnettomuus tallentui videolle USA:ssa: Laite irtosi ja ihmiset sinkoutuivat kyydistä – yksi kuoli, 7 loukkaantui

Onnettomuus sattui Yhdysvalloissa Ohion osavaltiossa.

27.7.2017 9:07

Yksi kuoli ja seitsemän loukkaantui Yhdysvalloissa Columbuksen kaupungissa, kun huvipuistolaiteeseen tuli tekninen vika keskiviikkoiltana paikallista aikaa.

Viisi loukkaantuneista on kriittisessä tilassa. NBC:n mukaan yksi loukkaantuneista on 13-vuotias lapsi ja muut aikuisia. Menehtynyt on 18-vuotias mieshenkilö.

Onnettomuus sattui, kun yksi Tulipalloksi kutsutun huvipuistolaitteen penkkiriveistä irtosi kesken kyydin ja ihmiset sinkoilivat holtittomasti korkealle ilmaan.

Kyseessä on niin sanottu liikkuva huvipuisto, joka oli kyhätty Ohion osavaltion markkinatapahtumaa varten. Laitteista vastaa huvipuistoyhtiö Amusements of America.

Ohion kuvernöörin John Kasich pahoitteli tapahtunutta Twitterissä.

Gov. Kasich's statement on tonight's incident at the Ohio State Fair. pic.twitter.com/PFjfHWMIab— John Kasich (@JohnKasich) July 27, 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen äärimmäisen surullinen tästä onnettomuudesta, ihmiselämän menettämisestä ja siitä, että ihmisiä loukkaantui nauttiessaan Ohion markkinoista. Ajatuksemme ja rukouksemme menevät nyt heille, jotka surevat ja jotka loukkaantuivat. Olen määrännyt täyden tutkimuksen tähän tapaukseen liittyen ja olen myös määrännyt, että kaikki huvipuistolaitteet pysyvät suljettuna, kunnes niihin tehdään turvallisuustarkastukset, kirjoittaa Kasich.

Kuvernöörin mukaan markkinat jatkuvat huvipuistotarkastuksia lukuun ottamatta normaaliin tapaan.

Keskiviikko oli jokavuotisten markkinoiden ensimmäinen päivä ja ne jatkuvat ensi viikon loppuun saakka.

  • Alla olevalla videolla näkyy, kuinka onnettomuus tapahtui. Video ei herkimmille!

This is so scary... Ohio state fair pic.twitter.com/36gvs6Z8ct— Huey🦋 (@illest_gall) 27. heinäkuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?