Kaksikko tuprutteli Finnairin lennolla Helsingistä Bangkokiin – tupakalle tuli hintaa! - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Kaksikko tuprutteli Finnairin lennolla Helsingistä Bangkokiin – tupakalle tuli hintaa!

Thaimaalaismedian mukaan virolaisen kaksikon epäillään käyneen lennon aikana tupakalla viisi kertaa.

Finnair Lentää Bangkokiin Airbus A350 -koneilla.

10.7.2017 17:00

Thaimaalaislehtien mukaan Finnarin lennolla Helsingistä Bangkokiin viime perjantaina nähtiin erikoinen episodi.

Lehden tietojen mukaan lennolla olleet virolaiset sisarukset olivat huomautuksista välittämättä tupakoineet koneen vessassa jopa viisi kertaa lennon aikana.

Paikallismedian mukaan lentohenkilökunta raportoi kaksikosta paikallisille viranomaisille, jotka poimivat heidät talteen Suvarnabhumin lentokentältä.

Poliisi kuljetti sisarukset Suvarnabhumin poliisiasemalle, joka sijaitsee kentän yhteydessä. Heille kerrottiin, että he ovat rikkoneet ilmailulakeja ja voisivat pahimmassa tapauksessa saada viisi vuotta vankeutta.

Molemmat kiinniotetuista päättivät kuitenkin maksaa heille osoitetut 20 000 bahtin sakot ja heidät vapautettiin myöhemmin samana päivänä. 20 000 bahtia on noin 520 euroa, eli kokonaisuudessaan sisarukset saivat maksettavakseen 1 040 euroa sakkoja.

Jos kaksikosta molemmat todella tupakoivat viisi kertaa lennon aikana, tuli yksittäisen tupakan hinnaksi 104 euroa.

Heikki Hämäläinen Finnairin viestinnästä kertoo, että kyseisellä lennolla on ollut häiriökäyttäytymistä, mutta yhtiö ei kommentoi tapausta sen tarkemmin.

– Meillä on yhtiön puolesta siihen aika selkeät ohjeet, että miten tällaisissa tapauksissa toimitaan. Lievemmissä tilanteissa voidaan huomauttaa matkustajaa, mutta sitten vakavammissa tapauksissa paikalliset viranomaiset pyydetään apuun, Hämäläinen kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?