Trumpin mielestä ei ollut kovin tyhmää antaa ymmärtää, että hänen ja Comeyn keskusteluista olisi nauhoituksia - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Trumpin mielestä ei ollut kovin tyhmää antaa ymmärtää, että hänen ja Comeyn keskusteluista olisi nauhoituksia

Presidentti arvioi, että FBI:n entisen johtajan tarina saattoi muuttua.

Donald Trump ja James Comey kättelivät Valkoisessa talossa 22. tammikuuta 2017.­

24.6.2017 4:34

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin mielestä "ei ollut kovin tyhmä strategia" vihjaista Twitterissä, että hänellä olisi liittovaltion poliisin FBI:n ex-johtajan James Comeyn välisistä keskusteluista nauhoituksia.

– Kun Comey sai selville, että nauhoituksia on mahdollisesti olemassa, hänen tarinansa saattoi muuttua. Hän myönsi, että olin oikeassa, Trump sanoi Fox -kanavalle perjantaina.

Trumpin mukaan Comey ei olisi välttämättä myöntänyt tätä muutoin. Trump viittaa sanomisillaan siihen, että Comey kertoi kuulemisessa, ettei Trump ole FBI:n tutkinnan kohde.

Nauhoitusspekulaatiot lähtivät alun perin liikkeelle Trumpin tviitatessa toukokuussa, että Comeyn on parasta toivoa, ettei heidän välisistään keskusteluista ole nauhoituksia, ennen kuin tämä alkaa vuotaa tietoja medialle.

Trump kertoi tämän viikon torstaina, ettei hänen ja Comeyn välisistä keskusteluista ole nauhoituksia.

– Minulla ei ole aavistustakaan, onko olemassa “nauhoituksia” tai tallenteita keskusteluistani James Comeyn kanssa, mutta minä en sellaisia tehnyt eikä minulla sellaisia ole, Trump kertoi Twitterissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?