Härkä yllätti härkätaistelijan: matador kompastui ja sai kohtalokkaan iskun keuhkoihinsa

Julkaistu:

Kuuluisa espanjalainen härkätaistelija Ivan Fandiño, 36, taisteli viimeisen kerran lauantai-iltana, kun härkä pääsi yllättämään hänet härkätaistelutapahtumassa Ranskassa.
Baskimaasta kotoisin oleva kuuluisa espanjalainen härkätaistelija Ivan Fandiño, 36, kuoli myöhään lauantaiyönä Ranskassa taistelussa saamiinsa vammoihin. Fandiño oli taistelemassa Lounais-Ranskassa Aire-sur-l'Adourin kylässä, kun härän ja ihmisen voimat kääntyivät päälaelleen. Matador loukkaantui vakavasti, kun härkä puski tätä keuhkoihin, ranskalaiskanava BFM kertoo.


Fandiñon kimppuun kävi hänen maanmiehensä Juan del Àlamon härkä, jonka onnistui puskea tätä, kun matador yritti tehdä seuraavaa liikettä. Silloin hän kompastui omaan viittaansa ja kaatui. Näin härkä sai tilaisuuden iskeä. Härän sarvet osuivat miestä suoraan keuhkoihin.


Aiemmin Fandiño oli juhlinut voittoaan toisesta härästä leikkaamalla tämän korvan. Härkätaistelussa päätuomari voi myöntää matadorille palkinnoksi härän korvan, jos yli puolet yleisöstä vaatii sitä.