Tukholma: Kuorma-auton kuljettajaksi epäilty mies pidätetty - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Tukholma: Kuorma-auton kuljettajaksi epäilty mies pidätetty

Tukholman poliisi on ottanut kiinni miehen, jonka epäillään toimineen kolaroineen kuorma-auton kuljettajana.

13.6.2017 13:42 | Päivitetty 13.6.2017 13:48

Ruotsalaismedian mukaan poliisi on tehnyt kiinnioton jahdatessaan aiemmin tiistaina Södermalmilla Tukholman keskustassa kolaroineen kuorma-auton kuljettajaa.

Varastetulla kuorma-autolla liikkeellä ollut henkilö kolaroi ensin taksin kanssa ja sen jälkeen osui useisiin muihin ajoneuvoihin, kunnes pysähtyi törmätessään tolppaan Bondegatanilla.

Silminnäkijöiden mukaan ajoneuvon kuljettaja pakeni paikalta juosten. Polisi käynnisti kuljettajan tavoittamiseksi suuroperaation heti aamusta, johon osallistui kymmeniä poliiseja sekä helikoptereita.

Tapahtumissa aamulla loukkaantui yksi henkilö ja poliisi on aloittanut tapauksen tutkinnan murhan yrityksenä.

Kello yhden aikaan kiinniotetun miehen epäillään poliisin mukaan olevan kuorma-autosta paennut kuljettaja. Expressenin mukaan kiinniotettu on 42-vuotias mies.

Tukholman poliisi on vahvistanut ottaneensa epäillyn kiinni. Kiinniotto tapahtui lähellä ajoneuvon omistaneen yrityksen toimitiloja.

Expressenin tietojen mukaan kiinniotettu mies on poliisille entuudestaan tuttu ja hänellä on historiaa huumeiden käytön parissa. Tapaukseen ei uskota liittyvän mitään terrorismiin viittaavaa.

Lehden mukaan mies on istunut useita kertoja vankilassa viime vuosikymmenen aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?