Manchesterin iskun uhreista nimetty vasta muutamia – yksi suojasi siskoaan ja siskontyttöään räjähdyksen koko voimalta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Manchesterin iskun uhreista nimetty vasta muutamia – yksi suojasi siskoaan ja siskontyttöään räjähdyksen koko voimalta

Itsemurhaiskun kaikkia uhreja ei ole vielä tässä vaiheessa nimetty.

Uhrien muistoksi tuotuja kukkia Manchesterin keskustassa 23. toukokuuta 2017.­

24.5.2017 4:54

Terrori-iskussa Manchester Arenan läheisyydessä sai surmansa 22 ihmistä ja ainakin 59 haavoittui. Haavoittuneiden joukossa on 12 alle 16-vuotiasta.

Viranomaiset eivät ole vielä nimenneet kaikkia uhreja. Tämä kuolonuhreista tiedetään:

Nuorin uhri 8-vuotias tyttö Lancashiresta

Nimetyistä uhreista nuorin oli 8-vuotias Saffie Rose Roussos Leylandista Lancashiresta. Hän osallistui areenalla pidettyyn konserttiin äitinsä ja isosiskonsa kanssa, jotka haavoittuivat iskussa ja ovat perheen ystävien mukaan sairaalassa.

Tytön koulun mukaan hän oli luonteeltaan hiljainen, kohtelias ja luova. Koulun johtajaopettajan Chris Uptonin mukaan lämmintä ja kilttiä Roussosia kaipaa koko koulu.

Kadonneeksi ilmoitettu 15-vuotias löytyi kuolleena

15-vuotiaan Olivia Campbellin äiti vahvisti keskiviikkona yöllä sosiaalisessa mediassa, että Campbell on kuollut. Häntä etsittiin muun muassa Facebook-kampanjan voimin sen jälkeen, kun perhe ei onnistunut saamaan konsertissa olleeseen tyttäreensä yhteyttä terrori-iskun jälkeen.

18-vuotias terveydenhoidon opiskelija

18-vuotiaan Georgina Callanderin kuoleman on vahvistanut hänen koulunsa. Callander opiskeli terveydenhoitoalaa. Hänen edellinen koulunsa kuvaili häntä ahkeraksi ja hyvin pidetyksi oppilaaksi niin opettajien kuin muiden oppilaidenkin joukossa.

26-vuotias mies Lancashiresta

Iskussa kuoli myös 26-vuotias John Atkinson Burysta Lancashiresta. Hänen kuolemansa on vahvistettu hänen lähipiiristään.

Muistosivuksi muutetulla Facebook-sivulla Atkinsonia muistellaan "todellisena herrasmiehenä", jolla oli paljon rakkaita läheisiä.

32-vuotias nainen oli konsertissa perheensä kanssa

32-vuotiaan Kelly Brewsterin kuoleman on vahvistanut hänen perheensä medialle. Brewster oli iskun kohteeksi joutuneessa konsertissa siskonsa ja siskontyttönsä kanssa. Perheen mukaan Brewster osui räjähdyksen eteen suoremmin kuin hänen siskonsa ja siskontyttönsä, mikä suojasi näitä räjähdyksen koko voimalta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?