Manchesterin iskun kolmas nimetty uhri on 26-vuotias John – ”Kaunis sielu” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Manchesterin iskun kolmas nimetty uhri on 26-vuotias John – ”Kaunis sielu”

Manchesterin räjähdyksen kolmas uhri on brittimedian mukaan 26-vuotias John Atkinson.

Manchesterin keskustaan kertyi kukkia uhrien muistoksi.­

23.5.2017 17:33

Manchesterin itsemurhapommituksessa on kuollut ainakin 22 ihmistä. Ariana Granden konsertissa oli paljon lapsia ja nuoria, kun pommi räjähti. Haavoittuneiden joukossa on ainakin 12 lasta.

26-vuotias John Atkinson on Manchester Evening Newsin mukaan varmistunut kolmanneksi kuolonuhriksi. Radcliffesta kotoisin olevan Atkinson oli poistumassa konsertista, kun pommi räjähti.

Ystävät ja sukulaiset ovat kirjoittaneet Atkinsonin Facebook-sivuille muistokirjoituksia, suruvalitteluja ja osanottoja. Eräs kirjoittaja kuvailee Independentin mukaan Atkinsonia ”kauniiksi sieluksi”.

– Sydämeni on särkynyt Atkinsonin perheen vuoksi tänä surullisena aikana. En olisi koskaan kuvitellut, että tämä tapahtuisi näin lähellä kotia. Lepää paratiisissa John, sinä kaunis sielu, hän kirjoittaa Manchester Evening Newsin mukaan Atkinsonin Facebook-sivulla.

Toistaiseksi nuorin kuolonuhri on kahdeksanvuotias Saffie Rose Roussos. Hän oli konsertissa äitinsä ja aikuisen isosiskonsa kanssa. Äiti ja sisko kuljetettiin sairaalahoitoon.

Ensimmäiseksi kuolonuhriksi varmistui 18-vuotias Georgina Callander. Hän oli yksi ensimmäisistä sairaalaan viedyistä uhreista.

IS seuraa Manchesterin tapahtumia hetki hetkeltä. Pääset seurantaan tästä linkistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?