Sky News: Konsertissa ollut nainen ihmetteli vierellään olleen henkilön epäilyttävää käytöstä ennen räjähdystä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Sky News: Konsertissa ollut nainen ihmetteli vierellään olleen henkilön epäilyttävää käytöstä ennen räjähdystä

Brittimedian mukaan tyttärensä kanssa konsertissa ollut äiti huomasi naisen epäilyttävän käytöksen hyvin nopeasti.

23.5.2017 15:32
  • Poliisi: Ainakin 22 ihmistä on kuollut ja 59 loukkaantunut Manchester Arenassa.

  • Brittimedian mukaan monitoimihallista kuului räjähdys, kun poptähti Ariana Granden konsertti oli juuri päättynyt myöhään maanantai-iltana kello 22.33 paikallista aikaa.

  • Viranomaiset tutkivat tapausta toistaiseksi terrori-iskuna ja äärijärjestö Isis väittää olevansa iskun takana. Poliisi vahvisti tiistaina, että miespuolinen hyökkääjä räjäytti itsensä tapahtumapaikalla.

Dawn Waddy oli Manchester Arenalla tyttärensä ja tämän ystävän kanssa, kun he huomasivat vieressään istuvan naisen käyttäytyvän epäilyttävästi.

– Hän istui vieressämme ja räpläsi lattialla ollutta laukkuaan jatkuvasti. Hän oli paikalla yksin, Waddy kertoi Sky Newsille.

Waddyn mukaan nainen myös vilkuili omituinen virne naamallaan kohti aluetta, jossa räjähdys myöhemmin tapahtui.

Naisen käytöksestä säikähtänyt Waddy kävi keskustelemassa areenan turvallisuushenkilökunnan kanssa henkilöstä, mutta turvamiehet eivät puuttuneet naisen tekemisiin.

– Kun Ariana saapui lavalle, nainen oli kokoajan enemmän ja enemmän hermostuneen oloinen, Waddy jatkaa.

Waddy päätti yrittää ottaa kontaktia naiseen ja tönäisi tätä tarkoituksella kyynärpäällä, jotta voisi puhua tämän kanssa.

– Pyysin anteeksi ja kysyin onko hän paikalla yksin. Hän sanoi kyllä ja jatkoi puhumalla jotain, mistä en ymmärtänyt sanaakaan.

Vain muutamaa minuuttia ennen konsertin loppua nainen katosi paikalta ja areenalla räjähti.

Waddy kritisoi brittimedialle myös sitä, kuinka konsertissa kävijöiden laukkuja ei oltu tutkittu sisään saapuessa kunnolla.

Viranomaiset eivät ole ottaneet kantaa Waddyn kertomaan saatikka siihen, kuka kyseinen nainen oli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?