Lähteet: Manchester Arenalla esiintyneen Ariana Granden kerrottiin olevan hysteerisessä tilassa – ”Minulla ei ole sanoja” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Lähteet: Manchester Arenalla esiintyneen Ariana Granden kerrottiin olevan hysteerisessä tilassa – ”Minulla ei ole sanoja”

Tähden kerrotaan järkyttyneen pahoin, kun hän kuuli 19 ihmisen saaneen surmansa konserttinsa päätteeksi.

Ariana Grande kuvattuna esiintymässä Indonesian Jakartassa elokuussa 2015.

23.5.2017 4:31 | Päivitetty 23.5.2017 6:02

Britannian Manchesterissa sijaitsevalla konserttiareenalla myöhään maanantai-iltana tapahtuneessa räjähdyksessä on saanut poliisin mukaan surmansa ainakin 19 ihmistä ja loukkaantui ainakin 50. Poliisi on kertonut tutkivansa tapahtunutta ainakin toistaiseksi terrori-iskuna.

Manchester Arenalla oli räjähdyksen tapahtuessa juuri päättynyt yhdysvaltalaisen poptähden Ariana Granden konsertti.

– Ariana sanoi: ”Hei hei Manchester!” Valot menivät päälle ja sitten kuului kaksi kovaa ääntä ja ihmiset alkoivat juosta ja huutaa, kuvaili eräs tyttärensä kanssa konsertissa ollut mies tilannetta Mirrorille.

Välittömästi tapahtuneen jälkeen kerrottiin, ettei Grande vahingoittunut räjähdyksessä. Viihdeuutissivusto TMZ kuitenkin kertoo tähden olleen lohduton ja ”hysteerisessä tilassa”, kun hän kuuli 19 ihmisen kuolleen konsertissaan.

Granden on määrä esiintyä Lontoon O2-areenalla torstaina, mutta tällä hetkellä konsertin toteutuminen on TMZ:n lähteiden mukaan epävarmaa muun muassa Granden tilan vuoksi.

– Hän ei ole esiintymiskunnossa, lähteet kertovat TMZ:lle.

Grande kuitenkin kommentoi tapahtunutta Twitterissä varhain tiistaiaamuna.

– Rikki. Sydämeni pohjasta, olen niin niin pahoillani. Minulla ei ole sanoja, Grande twiittasi.

broken. from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.— Ariana Grande (@ArianaGrande) 23. toukokuuta 2017

Jos et näe Granden twiittiä yllä, voit katsoa sen myös täältä.

Juttua päivitetty kello 6.00. Lisätty tieto Ariana Granden Twitterissä julkaisemasta viestistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?