25-vuotias mies katosi Indonesiassa – löytyi valtavan pytonin vatsasta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

25-vuotias mies katosi Indonesiassa – löytyi valtavan pytonin vatsasta

Poliisi alkoi etsiä palmuöljyä keräämään lähtenyttä Akbaria, kun hän oli ollut 24 tuntia kateissa.

Verkkokäärmeet ovat maailman suurimpia matelijoita, jotka ensin kuristavat saaliinsa ja sitten nielaisevat ne kokonaisina.­

29.3.2017 15:20

25-vuotiasAkbar katosi sunnuntaina Sulawesin saarella Indonesiassa sen jälkeen, kun hän lähti keräämään palmuöljyä. Hän ei tullut illaksi kotiin, jolloin huolestuneet ystävät ja sukulaiset alkoivat etsiä häntä. Kun miestä ei ollut näkynyt yli vuorokauteen, kyläläiset ilmoittivat katoamisesta poliisille, kertoo tapauksesta uutisoiva BBC.

Kun poliisit aloittivat etsinnän, he löysivät käärmeen läheltä perheen palmuöljyviljelmiä.

– He eivät löytäneet häntä, mutta kyläläiset näkivät liikkumattoman pytonin ojassa. He alkoivat epäillä, oliko käärme syönyt Akbarin. Kun he leikkasivat sen auki, Akbar oli käärmeen sisällä, poliisin tiedottaja Mashura kertoo BBC:lle.

Kylän ministeri Junaedi kertoo, että ihmiset olivat kuulleet palmumetsiköstä huutoja löytöä edeltävänä iltana.

– Kun käärme otettiin kiinni, Akbarin saappaat näkyivät selvästi käärmeen mahan läpi, Junaedi kuvaili Viral Pressille.

Näin isot pytonit metsästävät suurikokoisia saaliita, kuten villisikoja ja isoja koiria. Ne välttelevät yleensä ihmisten asuinsijoja, mutta ovat todenneet palmuöljyviljelmät hyväksi metsästysmaaksi, koska ne houkuttelevat villisikojen kaltaisia eläimiä.

Verkkokäärmeet ovat maailman suurimpia matelijoita, jotka kuristavat saaliinsa, ennen kuin nielaisevat ne kokonaan. Ne tappavat ja syövät harvoin ihmisiä, mutta ovat joskus nielaisseet pieniä lapsia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?