Vahingossa lähetetty tekstiviesti paljasti kamalan suunnitelman Yhdysvalloissa: ”Sanoit, että auttaisit tappamaan vaimoni” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Vahingossa lähetetty tekstiviesti paljasti kamalan suunnitelman Yhdysvalloissa: ”Sanoit, että auttaisit tappamaan vaimoni”

Epäillyn uskotaan suunnitelleen murhaa ilmeisesti vakuutusrahojen toivossa.

16.2.2017 3:44

Yhdysvaltain luoteiskulmassa sijaitsevassa Monroen pikkukaupungissa on paljastunut karmiva tapaus, jossa 42-vuotiaan miehen epäillään suunnitelleen vaimonsa ja nelivuotiaan lapsensa tappamista. Asiasta kertoo Washington Post.

42-vuotias mies pidätettiin viime viikolla palkkamurhan suunnittelusta todennäköisin syin epäiltynä. Snohomish Countyn poliisin mukaan epäillyn puhelimesta lähetettiin viesti, joka oli osoitettu henkilölle nimeltä Shayne. Viesti päätyi kuitenkin ilmeisesti vahingossa epäillyn entiselle pomolle.

– Hei Shayne, miten menee. Muistatko kun sanoit, että auttaisit minua tappamaan vaimoni? Tartun tarjoukseen, Washington Post kertaa viestin sisältöä.

Oikeuden asiakirjojen mukaan 42-vuotias kirjoitti suunnittelevansa vaimon miljoonan dollarin eli noin 940 000 euron henkivakuutusrahojen jakamista mahdollisen surmatyön tekijän kanssa.

– Menen töihin viideltä aamulla. Hän menee töihin kahdelta iltapäivällä, joten jos saat sen näyttämään epäonnistuneelta ryöstöltä tai onnettomuudelta. Hän on töissä Walmartissa ja pääsee töistä yhdeltätoista illalla, lehti kertoo miehen kirjoittaneen.

Viranomaisten mukaan epäilty kiisti ensin kirjoittaneensa viestin, mutta tunnusti myöhemmin teon. Syyksi mies kertoi, että tarkoitus oli päästellä höyryjä pariskunnan riidan jälkeen, ja että hän uskoi pariskunnan nelivuotiaan lapsen lähettäneen viestin. Mies myös kiisti tuntevansa ainuttakaan henkilöä nimeltä Shayne. Epäillyn mukaan hänellä on tapana kirjoittaa viestejä turhautumiensa purkamiseksi ja poistaa ne myöhemmin.

Tapausta tutkivan Monroen poliisin tiedottajan mukaan tutkinnassa on käynyt ilmi, ettei kenelläkään perheestä olisi henkivakuutusta.

Epäiltyä pidetään vangittuna miljoonan dollarin takuita vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?