42-vuotias nainen valitti sairaalassa päänsärkyä – kallosta kaivettiin erittäin epämiellyttävä yllätys - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

42-vuotias nainen valitti sairaalassa päänsärkyä – kallosta kaivettiin erittäin epämiellyttävä yllätys

Ällövaroitus! Päänsärkyä valittaneen naisen pääkopasta löytyi elävä hyönteinen.

Tämä torakka on kuvattu belgialaisessa yliopistossa vuonna 2015.­

8.2.2017 23:03 | Päivitetty 9.2.2017 10:20

Intialaisnainen heräsi keskellä yötä päänsärkyyn ja epämiellyttävään kutinan ja raapimisen tunteeseen. CNN kertoo naisen tarinan, joka on kuin rankan viikonlopun jälkeisestä painajaisunesta.

Chennaista kotoisin oleva 42-vuotias nainen arveli, että kaikki ei ole pääkopassa nyt aivan kunnossa. Sairaalassa lääkäri huomasi tähystyksessä tuntemattoman otuksen jalat naisen pään sisällä. Se oli elävä torakka.

– Emme tienneet oliko se ampiainen vai joku toinen ötökkä. Meidän oli vedettävä se hitaasti ulos, Stanley Medical Collegen korva-, nenä- ja kurkkuosaston johtaja M.N. Shankar kertoo.

Tuumanmittainen torakka saatiin koneiden ja atuloitten avulla ulos 45 minuutin operaation jälkeen. Lääkärit kertovat että he eivät ole nähneet vastaavaa aiemmin.

Torakka oli ollut naisen päässä noin 12 tuntia. Kun ötökkä poistettiin, naisen hengitysvaikeudet helpottivat heti.

Torakka vedettiin pois naisen nenän takaa aivojen ja nenän välistä. Tarina päättyi sekä naisen että torakan kannalta onnellisesti, sillä torakka saatiin ulos elävänä. Jos se olisi jäänyt naisen päähän, se olisi kuollut. Se taas olisi saattanut aiheuttaa tulehduksen, mikä olisi levinnyt ja tappanut myös naisen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?