Kolme koiranpentua löytyi lumivyöryn hautaamasta italialaishotellista – selvisivät hengissä viisi päivää - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Kolme koiranpentua löytyi lumivyöryn hautaamasta italialaishotellista – selvisivät hengissä viisi päivää

Julkaistu: 23.1.2017 18:44

Lumivyörystä selvisi hengissä 11 ihmistä. Lisäksi pelastustyöntekijät ovat löytäneet seitsemän ruumista. 23 ihmistä on yhä kateissa.

Kolme koiranpentua on pelastettu lumivyöryn hautaamasta Rigopiano-hotellista Keski-Italiassa, uutistoimisto AFP kertoo. Palomies Fabio Jerman totesi koiranpentujen löytymisen tarkoittavan, että viisi päivää sitten lumen alle suurelta osin hautautuneessa hotellissa on ilmataskuja.

– Tärkeä elämän merkki, joka antaa meille toivoa, Jerman kommentoi.

Koiranpennut ovat neljän tähden hotellilla asuneiden Lupon ja Nuvolan (Susi ja Pilvi) jälkeläisiä. Maremmano-abruzzese-rotuiset Lupo ja Nuvola pakenivat lumivyöryä ja ne löydettiin seuraavana päivänä läheisestä kylästä.

Kolme koiranpentua selvisi viisi päivää lumen alle jääneessä hotellissa.

Kolme koiranpentua selvisi viisi päivää lumen alle jääneessä hotellissa.

Lumivyörystä selvisi hengissä 11 ihmistä. Yhdeksän heistä oli hotellin sisällä lumivyöryn tapahtuessa ja kaksi oli rakennuksen ulkopuolella.

Pelastajat ovat kaivaneet uuden reitin mahdollisten selviytyjien löytämiseksi, mutta aika alkaa käydä vähiin.

– Tämä on taistelu aikaa vastaan, me tiedämme, että meidän pitää edetä nopeasti, mutta olosuhteet eivät ole helpot, pelastuslaitoksen tiedottaja Luca Cari sanoi.

Toistaiseksi pelastajat ovat löytäneet raunioista seitsemän ruumista. Uhriluku todennäköisesti nousee, sillä 23 ihmistä on kateissa.

Alla olevalla videolla kuvaa lumivyöryn alle jääneestä hotellista.

Palomiehet ovat rakentaneet käytävän lumen ja romun läpi etsiäkseen yhä kadoksissa olevia.

Palomiehet ovat rakentaneet käytävän lumen ja romun läpi etsiäkseen yhä kadoksissa olevia.

Juttua päivitetty kello 21.29 tuoreilla tiedoilla: Hotellista on löydetty seitsemän ruumista. Lisätty myös kuva koiranpennuista.

Tuoreimmat osastosta