Krokotiili tappoi 47-vuotiaan miehen Australiassa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Krokotiili tappoi 47-vuotiaan miehen Australiassa

Mies oli ylittämässä jokea Australian Pohjoisterritoriossa sijaitsevassa kansallispuistossa, kun krokotiili hyökkäsi tämän kimppuun.

Poliisi on tapahtuman jälkeen toistanut varoituksia krokotiileista. Kuvan krokotiili ei liity tapaukseen.­

20.1.2017 10:57

Poliisin mukaan 47-vuotias mies ylitti jokea kahlaten Kakadun luonnonpuistossa Cahill’s Crossingin ylityspaikalla, kun 3,3-metrinen krokotiili hyökkäsi.

Sydney Morning Heraldin mukaan mies katosi veden alle torstaina noin kello 16 paikallista aikaa. BBC puolestaan kertoo kahden samaan aikaan jokea ylittäneen naisen päässeen joen yli ennen kuin he huomasivat miehen kadonneen.

Kun naiset huomasivat miehen kadonneen, he hälyttivät paikalle apua. Poliisi ja kansallispuiston työntekijät etsivät häntä veneillä usean tunnin ajan.

Mies löydettiin lopulta torstai-iltana kuolleena noin kahden kilometrin päässä joen alajuoksulta. Krokotiili ammuttiin kuoliaaksi.

– Sateiden takia virrassa on nyt vettä tavallista enemmän ja virtaus on kova. Alueella tiedetään olevan paljon krokotiileja, Bob Harrison Pohjoisterritorion poliisista kertoi paikallisuutisissa.

– Paikalla on varoituskylttejä, joissa kielletään menemästä veteen, mutta valitettavasti ihmiset silti menevät. Tälle miehelle se maksoi valitettavasti hänen henkensä.

Paikallisen median mukaan mies oli kotoisin lähiseuduilta.

Edellinen kuolemaan johtanut kohtaaminen ihmisen ja krokotiilin välillä sattui kyseisellä East Alligator Riverillä vuonna 1987. Tuolloin 5,1-metrinen krokotiili hyökkäsi 40-vuotiaan miehen kimppuun, joka liukastui jokeen ollessaan kalassa poikansa kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?