Tunnettu näyttelijä väittää saaneensa salaisen Diili-nauhan: ”Trump sanoo jokaisen mahdollisen rasistisen asian, kutsuu poikaansa jälkeenjääneeksi”

Julkaistu:

Yhdysvallat
The Guardianin mukaan Tom Arnold ei julkistanut arkaluontoista videota ennen vaaleja.
Yhdysvaltalaisnäyttelijä Tom Arnold väittää The Guardianin mukaan, että hänen hallussaan on video, jolla tuleva presidentti Donald Trump puhuu rasistisesti, säädyttömästi ja omaa poikaansa halventavasti.

– Minulla on Diili-ohjelman yhteydessä kuvattua materiaalia, jossa hän sanoo jokaisen ikävän asian koskaan, jokaisen mahdollisen vastenmielisen, rasistisen asian. Hän istuu siinä tuolissa sanoen N-sanan, V-sanan ja kutsuen poikaansa jälkeenjääneeksi, ollen vain niin ilkeä omille lapsilleen, Arnold kertoo seattlelaiselle KIRO-radiokanavalle.

Näyttelijä ja koomikko sanoo saaneensa materiaalin tosi-tv-ohjelmassa työskennelleeltä kontaktiltaan ennen viime kuussa järjestettyjä vaaleja. Hän ei kuitenkaan julkistanut sitä salassapitoehdon ja Trumpin ennakoidun vaalitappion takia.

– Kun ihmiset lähettivät sen minulle, se oli hauska. Sadat ihmiset ovat nähneet näitä. Se oli kuin jouluvideo, jonka he olivat koonneet. Hänestä ei pitänyt tulla Yhdysvaltain presidenttiä.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Arnoldin mukaan Hillary Clintonin nimissä toiminut Arnold Schwarzeneggerin Hollywood-agentti pyysi häntä julkistamaan materiaalin päivää ennen vaaleja.

– Sain puhelun Arnoldin CAA-agentilta, joka istui Hillary Clintonin vieressä. He sanoivat: ”Pyydän sinua julkistamaan hänet sanomassa N-sanan”. Minä sanoin: ”No, nyt nämä ihmiset – kaksi toimittajaa ja apulaistuottaja – pelkäävät henkensä edestä. He pelkäävät hänen väkeään. He pelkäävät sitä, etteivät saa enää koskaan töitä. Olemassa on viiden miljoonan dollarin salassapitoehto.”

The Guardian kirjoittaa, ettei Arnoldin väitteelle ole välittömästi löytynyt todisteita. Näyttelijän edustajat eivät vastanneet haastattelupyyntöön, eivätkä Trumpinkaan edustajat vastanneet.

Trump toimi NBC:n Diili-ohjelman isäntänä vuosina 2004–2015. Jo lokakuussa vuoti julki Access Hollywood -ohjelman kuvaustaolla nauhoitettua materiaalia. Siinä miljardööri puhuu naisten lähentelemisestä erittäin alatyyliseen sävyyn.

Diilin kahden ensimmäisen tuotantokauden aikana tuottajana toiminut Bill Pruitt twiittasi silloin, että Trumpista on ”paljon pahempiakin” nauhoja kulissien takaa.