Ulkomaat

Imatran kolmoismurha nousi otsikoihin maailmalla – Pääuutinen useilla uutissivustoilla

Julkaistu:

Rikos
Isot uutistoimistot ovat välittäneet uutisen Suomessa tapahtuneesta ampumisesta maailmalle.
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Imatralla tapahtunut ampumavälikohtaus on noteerattu myös ulkomailla.

Asemies ampui kolme naista kuoliaaksi keskustassa Koskenpartaan kävelykadulla. Poliisi ilmoitti iltapäivällä tutkivansa tapausta kolmena murhana.

Pohjoismaissa tapaus nousi useilla uutissivustoilla pääuutiseksi. Muun muassa norjalainen NRK ja ruotsalainen Aftonbladet uutisoivat ampumisesta näyttävästi.


Suurista uutistoimistoista esimerkiksi Reuters, AFP ja AP ovat välittäneet aiheesta jutun maailmalle. Uutinen on levinnyt Japaniin ja Uuteen-Seelantiin saakka.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aiheeseen ovat brittimediassa tarttuneet muun muassa BBC, The Guardian, Mirror ja Sky News, joiden mukaan ampuminen tapahtui yöllä suomalaisessa pikkukaupungissa.

– Rikollisuuden taso on suhteellisen matala Suomessa, mutta aseiden omistamisen määrä on yksi maailman korkeimmista metsästyksen ollessa suosittu harrastus, BBC:n jutussa todetaan.


Jutuissa on nostettu esiin, että uhreista yksi oli kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja kaksi oli toimittajia.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.