ISTV LIVE juuri nyt: Seuraa suorana USA:n presidentinvaalien huipennusta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

ISTV LIVE juuri nyt: Seuraa suorana USA:n presidentinvaalien huipennusta

Yhdysvaltojen presidentinvaalit huipentuvat seuraavien tuntien kuluessa. ISTV:n suora vaalilähetys seuraa vaalien ratkaisuhetket.

Donald Trumpin ja Hillary Clintonin taisto huipentuu lähivuorokausien aikana.

7.11.2016 13:31 | Päivitetty 9.11.2016 2:58

ISTV:SSÄ alkoi suora vaalilähetys keskiviikkona kello 2.45, ja se kestää vähintään kello 9:ään asti. Lähetys tehdään yhteistyössä Helsingin Sanomien HSTV:n kanssa, ja studioisäntinä toimivat ISTV:n Antti Virolainen sekä HSTV:n Esa Juntunen.

Studiosta otetaan yhteys mm. IS:n toimittaja Jari Aleniukseen ja kuvaaja Antti Hämäläiseen, jotka seuraavat vaalitaistoa tapahtumien polttopisteessä New Yorkissa.

Jos ääntenlaskukartta ei näy yllä, katso se täältä.

LÄHETYS seuraa reaaliaikaisesti voittajan riemua ja häviäjän pettymystä. Katsoja pääsee mukaan Trumpin ja Clintonin vaalijuhliin sekä tavallisten yhdysvaltalaisten mukaan. Kun presidentinvaalin tulos on selvillä, studioon saapuvat vieraat analysoimaan vaalien käänteitä ja tulosta.

Studiovieraina ovat ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak ja ohjelmajohtaja Mika Aaltola ja AmCham-kauppakamarin toimitusjohtaja Kristiina Helenius.

OMAN vaalistudion lisäksi Ilta-Sanomien sivuilta voit seurata amerikkalaisen uutiskanavan CNN:n vaalilähetystä. Normaalin vaaliseurantansa lisäksi CNN tarjoaa Ilta-Sanomien lukijoille oman vaalikanavan, johon päivittyvät nopeasti kaikki tiedot osavaltiokohtaisista mielipide-ennusteista sekä ääntenlaskennan tuloksista.

ISTV:n lähetyksessä annetaan myös tarpeellinen taustatieto presidentinvaaleista. Lähetyksestä saa helposti irti kaiken olennaisen tiedon, vaikka ei olisi Yhdysvaltain asioita paljon seurannut.

Iltasanomat.fi seuraa USA:n presidentinvaaleja hetki hetkeltä vuorokauden ympäri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?