Trumpia raiskauksesta syyttänyt nainen luopuu kanteestaan

Julkaistu:

Naisen asianajajat eivät ole kommentoineet syytteistä luopumista.
Republikaanien presidenttiehdokasta Donald Trumpia raiskauksesta syyttänyt nainen on luopunut syytteestä, muun muassa verkkojulkaisu Politico uutisoi. Asiakirja on luettavissa Politicon sivuilta.

Anonyymina pysytellyt nainen oli nostanut Trumpia vastaan siviilikanteen, jonka mukaan Trump olisi raiskannut hänet vuonna 1994 New Yorkissa. Naisen mukaan hän oli tuolloin ollut vain 13-vuotias ja raiskaus olisi tapahtunut rahoittaja Jeffrey Epsteinin asunnolla. Epstein tuomittiin vuonna 2008 vankeuteen lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Trump on kiistänyt raiskaussyytökset asianajajansa välityksellä.

Naisen oli määrä tulla julkisuuteen tiedotustilaisuudessa, mutta tilaisuus peruttiin viime hetkellä. Tapaus on jäänyt vähälle huomiolla, sillä sen on epäilty olevan yritys mustamaalata republikaanien presidenttiehdokasta. Naisen asianajajat eivät ole kommentoineet syytteistä luopumista.

Trump on joutunut useiden ahdistelusyytösten kohteeksi sen jälkeen, kun The Washington Post julkaisi videon, jolla Trump puhuu alatyyliseen sävyyn naisista. Trumpia ahdistelusta syyttäneet naiset ovat kuitenkin pääosin esiintyneet omalla nimellään.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt