26 päivää vaaleihin – Ex-missi paljastaa: Trump rynni pukuhuoneeseen keskelle puolialastomia missejä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

26 päivää vaaleihin – Ex-missi paljastaa: Trump rynni pukuhuoneeseen keskelle puolialastomia missejä

Entinen Miss Arizona kertoi haastattelussa, kuinka Donald Trump rynni yllättäen pukuhuoneeseen kesken kauneuskilpailujen harjoitusten.

13.10.2016 6:05

Entinen Miss Arizona Tasha Dixon paljastaa, että missit joutuivat kohtaamaan Donald Trumpin vuoden 2001 Miss USA -kiertueella – olivat he sitten pukeissa tai eivät.

– Meidät esiteltiin hänelle ensimmäistä kertaa, kun olimme kenraaliharjoituksissa puolialastomina vaihtamassa bikineitä yllemme, Dixon paljastaa ja kuvailee missien joutuneen haavoittuvaiseen asemaan.

Voi katsoa Tasha Dixonin haastattelun yllä olevalta videolta.

– Hän vain tuli suoraan sisään. Meille ei jäänyt sekuntiakaan aikaa vetää mitään vaatetta yllemme. Jotkut tytöt olivat yläosattomissa ja toiset kokonaan alasti, hän jatkaa.

Trump omisti tuolloin Miss USA -organisaation.

– Kenelle olisimme voineet valittaa, kun hän omistaa koko kilpailun ja kaikki työskentelevät hänelle?

Washingon Post -lehti kirjoittaa, että Trump leveili avoimesti ”tarkastuksillaan” Howard Sternin televisio-ohjelmassa vuonna 2005.

LEHDEN mukaan Trump mehusteli ohjelmassa hetkiä, jolloin hän menee takahuoneeseen ennen näytöstä, kun kaikki ovat pukeutumassa ja valmistautumassa.

– Tiedäthän, ettei siellä ole miehiä miessään. Ja minä saan mennä sisään, koska omistan kauneuskilpailun. Siksi tarkkailen tilannetta, hän sanoi.

Mikäli grafiikka ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä.

– Olet siis ikään kuin lääkäri, Stern vastasi.

– Kaikki seisovat siellä ilman vaatteita, ja pääset näkemään kaikki uskomattoman upeat naiset. Ja minä pääsen tilanteesta ikään kuin koira veräjästä, Trump tokaisi.

DIXONIN kuvailema tapaus ei ole ilmeisesti ainoa laatuaan. Buzzfeed uutisoi keskiviikkona neljästä vuonna 1997 Miss Teen USA -kauneuskilpailuun osallistuneesta naisesta, jotka sanoivat Trumpin ilmestyneen pukuhuoneeseen, kun he olivat vaihtamassa vaatteitaan.

Yksi heistä, Mariah Billado, kertoo Buzzfeedille pukuhuoneeseen muina miehinä saapastelleen Trumpin tokaisseen ”älkää hätäilkö naiset, olen nähnyt jo kaiken”. Nuorimmat kilpailijat olivat vain 15-vuotiaita.

Trumpin kampanja ei kommentoinut tapausta Buzzfeedille.

Uutistoimisto Reutersin ja Ipsosin tuoreen mielipidemittauksen mukaan Trump on jäänyt naisia halventavien lausuntojensa jälkeen yhä kauemmaksi vastaehdokkaastaan Hillary Clintonista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?