Enni, Eine

Ulkomaat

Lue kaikki kiivaasta vaaliväittelystä – keskiössä Trumpin kohuvideo, Clintonin sähköpostiskandaali ja Syyrian sota

Julkaistu: , Päivitetty:

USA:n presidentinvaalit
Clinton ja Trump kohtasivat toista kertaa varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa.
Presidenttiehdokkaiden puolisot Bill Clinton ja Melania Trump kävelivät saliin. Myös väittelyn juontajat Anderson Cooper ja Martha Raddatz tulivat saliin.

Väittelyä seurasi paikan päältä myös Kathy Shelton, jonka raiskaajan puolustusasianajajana Hillary Clinton aikoinaan toimi. Shelton on syyttänyt Clintonia myös useiden ahdistelusyytösten kohteeksi joutuneen miehensä puolustelusta.

Hillary Clinton ja Donald Trump eivät kätelleet saliin tultuaan.


Yleisön ensimmäinen kysymys koski sitä, uskovatko ehdokkaat olevansa roolimalleja yhdysvaltalaisille nuorille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Clintonin mielestä oli erittäin tärkeää tehdä lapsille selväksi, että Yhdysvallat on niin hieno, koska se on niin hyvä. Clinton piti tärkeänä etsiä keinoja juhlia maan monimuotoisuutta. Clinton korosti kampanjansa sanomaa ”yhdessä olemme vahvempia”. Clinton sanoi toivovansa ihmisten tulevan yhteen ja lupasi tehdä töitä jokaisen yhdysvaltalaisen kanssa, riippumatta uskonnosta tai muista erottavista tekijöistä.

Trump sanoi olevansa samaa mieltä kaikesta, mitä Clinton sanoi. Trump sanoi aloittaneensa oman kampanjansa nähtyään, mitä hölmöjä asioita maassa tapahtuu. Trump korosti oman kampanjansa viestiä, jonka tavoitteena on tehdä Yhdysvalloista taas mahtava. Trump kritisoi muun muassa Obamacarea ja Iran-sopimusta.

Trump: En ole kourinut naisia

Juontajat nostivat väittelyyn Trumpin kohuvideon ja totesivat Trumpin videolla kertoman käytöksen olevan seksuaalista ahdistelua. Trump puolustautui toistamalla aiemman anteeksipyyntönsä ja sanomalla, että kyse oli pukuhuonehuumorista. Hän jatkoi vastaustaan kertomalla, kuinka huonosti Yhdysvalloilla menee ja otti puheeksi myös terrorijärjestö Isisin.

Juontajat kysyivät, onko Trump kourinut naisia ilman lupaa, johon Trump kiertelyn jälkeen vastasi lopulta kieltävästi.

Clinton kommentoi kohuvideoa ja sanoi, ettei yleensä ole kommentoinut vastaehdokkaidensa sopivuutta presidentin työhön, mutta Trump on poikkeus. Clinton sanoi videon edustavan juuri sitä, millainen Trump on. Clinton nosti vastauksessaan esille Trumpin aiemmat halventavat kommentit naisista. Clinton kuitenkin huomautti, että Trump on haukkunut myös muita väestönryhmiä, kuten latinoja ja muslimeja.

Trump sanoi vastauksessaan, että Clintonin puheet ovat vain sanoja. Hän sanoi auttavansa afroamerikkalaisia ja latinoja.

Rabbatz keskeytti Trumpin ja sanoi juontajien haluavan kysyä yleisön kysymyksiä ja Facebook-kysymyksiä. Rabbatz kysyi Facebookissa esitetyn kysymyksen siitä, miten ehdokkuus on muuttanut Trumpia.

Trump puolustautui sanomalla, ettei ole ylpeä sanoistaan, mutta kyse oli pukuhuonehuumorista. Trump nosti myös esille Bill Clintoniin kohdistuneet ahdistelusyytökset. Trump myös viittasi paikalla olleeseen Kathy Sheltoniin, jonka raiskaajan puolustusasianajajana Hillary Clinton aikoinaan toimi.

Clinton kritisoi sitä, ettei Trump vastaa suoraan kysymyksiin. Clinton nosti keskiöön kohuvideon ja sanoi, ettei Trump ikinä pyydä anteeksi mitään keneltäkään. Hän muistutti, ettei Trump ole pyytänyt anteeksi demokraattien tilaisuudessa esiintyneiden vanhempien haukkumista. Vanhemmat olivat menettäneet poikansa sodassa ja Trump kritisoi sitä, että perhe oli muslimeja. Clinton sanoi, että Trumpin pitää ottaa vastuuta omista teoistaan.

Clinton sähköpostiskandaalista: Tein virheen

Trump puhui vastauksessaan muun maussa Clintonia ravistelleesta sähköpostiskandaalista. Clinton käytti omaa palvelintaan valtion sähköpostijärjestelmän sijaan toimiessaan ulkoministerinä. Näin viestit eivät arkistoituneet automaattisesti. Mikäli Trump valittaisiin virkaan, hän sanoi asettavansa erityisen syyttäjäviranomaisen tutkimaan Clintonin tilannetta.

Clinton vastasi Trumpille juontajien keskeytyksistä huolimatta ja tuomitsi Trumpin puheet valheeksi. Clinton sanoi, että on hyvä ettei Trumpin kaltaista ihmistä ole lainsäädäntöviranomaisena, johon Trump heitti, että tällöin Clinton olisi vankilassa.

Juontajat jatkoivat sähköpostiskandaalin käsittelyä. Clinton pahoitteli ja totesi tehneensä virheen ja sanoi, ettei kyse ollut törkeästä huolimattomuudesta. Clinton muistutti, että vuoden aikana kukaan ei hakkeroinut hänen palvelintaan ja, ettei todisteita ole siitä, että salattua materiaalia olisi päätynyt vääriin käsiin. Hän sanoi ottavansa salatun tiedon tosissaan.

Juontajat olivat jatkamassa väittelyä, mutta Trump keskeytti ja sanoi Clintonin valehtelevan. Hänen mukaansa Clintonin tulisi hävetä sitä, ettei näe mitään väärää siinä, että tuhosi tuhansia sähköpostiviestiä.

Clinton sanoi viestien olevan henkilökohtaisia. Clinton ei meinannut päästä vastaamaan, koska Trump keskeytti häntä jatkuvasti. Clinton sanoi haluavansa kuulla yleisön kysymyksiä, johon Trump epäili syyksi sitä, ettei Clinton halunnut jatkaa keskustelua sähköposteistaan.

Väittelyn keskiöön nousi obamacare

Toinen yleisön kysymys käsitteli obamacarea ja sitä, miten lääke- ja sairaanhoidon hinta saadaan alas. Clinton oli samaa mieltä siitä, että kustannukset ovat nousseet liian korkealle. Clinton puolusti obamacarea ja sanoi, että työssä käyvät olivat hyötyneet siitä, mutta että kuluttajien hinnat on saatava alas. Clintonin mukaan Trumpin esittämä ratkaisu obamacaren purkamisesta ei olisi ratkaisu.

Trump kutsui obamacarea ”katastrofiksi”. Hänen mukaansa obamacare ei ikinä toimi, sillä se on kallis paitsi sille, joka on terveysvakuutuksen ottanut, myös valtiolle. Trump sanoi, että obamacare pitäisi korvata jollain, mikä on halvempi ja toimivampi järjestelmä. Trumpin mukaan tarvitaan kilpailua ja sanoi Clintonin haluavan, että valtio hoitaa kaiken.

Clinton sanoi, että toimimattomat osat obamacaressa pitää korjata, mutta järjestelmää ei pidä kokonaan purkaa.

Trump kiersi juontajien kysymykset siitä, miten Trump käytännössä korjaisi asiat purkamalla obamacaren. Trump sanoi kilpailun olevan ratkaisu.

Kolmas kysymys käsitteli islamofobiaa

Muslimien pitää kertoa ongelmista, kun he näkevät niitä. Trump viittasi San Bernadinon ja Orlandon verilöylyihin. Hän kritisoi sitä, etteivät presidentti Barack Obama tai Clinton käytä termiä islamistinen terrorismi.

Clinton totesi, että muslimeja on ollut Yhdysvalloissa George Washingtonin ajoista ja monet muslimit ovat menestyneet Yhdysvalloissa. Hänen mukaansa on jopa vaarallista käyttää sellaista retoriikkaa muslimeista kuin mitä Trump on käyttänyt ja kutsui Trumpin retoriikkaa lahjaksi Isisille. Clinton kertoi kuulleensa muslimeilta, kuinka tärkeää on, että muslimit tuntevat olevansa osa Yhdysvaltoja. Clinton sanoi myös aikovansa tuhota Isisin useiden muslmimiaiden avulla. Clinton korosti, ettei Yhdysvallat ole sodassa islamin kanssa.

Trumpilta kysyttiin, onko Trump edelleen sulkemassa Yhdysvaltain rajat muslimeilta. Trump sanoi suunnitelman muuttuneen siihen, että tulijoille tehdään äärimmäisen tarkat taustaselvitykset. Trump sanoi, ettei halua, että satoja tuhansia ihmisiä Syyriasta tulee Yhdysvaltoihin ilman, että heidän taustoistaan tiedetään mitään.

Clintonilta kysyttiin, miksi hän haluaisi nostaa Syyriasta otettavien pakolaisten määrää. Clinton muistutti, että Syyriassa lapset kärsivät sodasta ja Yhdysvaltojen pitää tehdä osansa syyrialaisten auttamiseksi. Clinton sanoi, ettei ihmisiä voi estää tulemasta heidän uskontonsa perusteella, sillä Yhdysvallat on perustettu uskonnonvapaudelle. Clinton ihmetteli, miten käytännössä toteutettaisiin se, ettei muslimeja otettaisi maahan. Clintonin mukaan Trumpin retoriikkaa käytetään terroristien rekrytoinnissa.

Trump muistutti taas vastustaneensa Irakin sotaa. Väite on useaan otteeseen kyseenalaistettu ja tuomittu valheeksi. Trump kuitenkin sanoi Clintonille, ettei hänen väitettään ole kumottu. Trumpin mukaan Clintonilla on huono arvostelukyky ja Yhdysvaltoihin päästetään rikollisia. Trumpin mukaan Clinton haluaa kaikkien tulevan Yhdysvaltoihin eikä hänen kuuluisi koskaan päästä presidentiksi huonon arvostelukykynsä takia.

Juontaja: Voiko poliitikko olla kaksinaamainen?

Juontaja otti keskusteluun Wikileaksin julkaisemat dokumentit, joissa on osia Clintonin pitämistä puheista Wall Streetilla. Rabbatz kysyi lukijan kysymyksen siitä, onko sopivaa, että poliitikko on kaksinaamainen. Clinton viittasi vastauksessaan Abraham Lincolniin, joka käytti eri argumentteja suostutellessaan eri osapuolia. Clinton sanoo Venäjän yrittävän vaikuttaa Yhdysvaltain vaaleihin muun muassa Wikileaksin julkaisemien dokumenttien kautta. Clinton sanoi, että Trumpin pitäisi julistaa verotietonsa.

Trump sanoi taas Clintonin valehdelleen ja sanoi, ettei hän tunne Putinia, vaikka olisi hyvä, että Yhdysvallat tulisi Venäjän kanssa toimeen. Trumpilla ei omien sanojensa mukaan ole mitään yhteyttä Venäjään. Trump sanoi maksavansa useita miljoonia veroja.

Trump kommentoi yleisön kysymystä verotuksesta ihmettelemällä miksei Clinton ole poliittisella urallaan tehnyt töitä sen porsaanreiän tukkimiseksi, joka mahdollistaa verokikkailun. Trumpin mukaan Clinton ei ole halunnut tehdä mitään, koska saa rahoitusta rikkailta. Trump myös sanoi alentavansa verotusta toisin kuin Clinton, joka nostaa jokaisen verotusta valtavasti.

Clintonin mukaan Trumpin suunnitelma antaa rikkaille yrityksille suurimmat veroleikkaukset historiassa. Clintonin mukaan Trumpin suunnitelmat todellisuudessa nostaisivat verotusta keskiluokkaan kuuluvilla. Clinton sanoi nostavansa verotusta vain niillä, jotka tienaavat yli viisi miljoonaa. Clinton myös senaattorina äänestäneensä porsaanreikien tukkimiseksi.

Cooper muistutti katsojia The New York Timesin artikkelista, jonka mukaan Trumpin on ollut mahdollista välttyä maksamasta liittovaltiolle tuloveroa jopa 18 vuoden ajan, koska hän ilmoitti miljoonien tappiot vuonna 1995. Trumpilta kysyttiin, hyödynsikö hän tätä mahdollisuutta, johon Trump vastasi ”totta kai”.

Clinton muistutti tekemästään yhteistyöstä republikaanipoliitikkojen kanssa poliittisen uransa aikana. Hän nosti esille saavutuksensa sosiaali- ja terveydenhuollossa ja ulkopolitiikassa. Hän sanoi presidenttinäkin tekevänsä yhteistyötä republikaanien ja demokraattien kanssa.

Trump olisi halunnut vastata Clintonille, mutta juontajat jatkoivat väittelyä eteenpäin.

Clinton: Syyrian tilanne katastrofaalinen

Rabbatz kysyi sosiaalisessa mediassa esitetyn kysymyksen siitä, mitä ehdokkaat tekisivät Syyrian tilanteen auttamiseksi.

Clinton sanoi tilanteen Syyriassa olevan katastrofaalinen. Clintonin mukaan Venäjä ei ole kiinnittänyt huomiota Isisin tuhoamiseen vaan Syyrian hallinnon pitämiseen vallassa. Clinton halusi korostaa Venäjän aggressiivisuutta ja totesi uudestaan, että Venäjä haluaa vaikuttaa Yhdysvaltain vaaleihin, jotta Clinton ei pääsisi valtaan. Clinton sanoi tukevansa tutkimusta Syyriassa tapahtuneista sotarikoksista.


Trump sanoi Yhdysvaltain ydinaseohjelman romahtaneen, kun taas Venäjällä on uusia ydinaseita. Trumpin mukaan Clinton puhuu voimakkaasti al-Assadia ja Venäjää vastaan, muttei edes tiedä keitä kapinalliset ovat. Trump sanoi, että kapinallisten aseistaminen ei ole koskaan päättynyt hyvin ja mainitsi esimerkkinä Libyan. Trump myös kritisoi Clintonin luomaa Iran-sopimusta ja sanoi Iranin ja Venäjän olevan nyt Yhdysvaltoja vastaan.

Trump sanoi, ettei pidä al-Assadista, mutta totesi hänen, Venäjän ja Iranin tappavan Isisiin kuuluvia ja tuki Venäjän toimia Syyriassa.

Trumpilta kysyttiin, mitä hän tekisi Syyrian tilanteelle. Häntä muistutettiin republikaanien varapresidenttiehdokas Mike Pencen kommenteista, joiden mukaan Yhdysvaltain pitäisi valmistautua sotilaallisiin iskuihin Syyrian hallintoa vastaan. Pence kutsui Putinia kiusaajaksi varapresidenttiehdokkaiden väittelyssä The Huffington Postin mukaan ja ehdotti, että Syyrian ylle tulisi luoda lentokieltoalue. Lisäksi Yhdysvaltojen tulisi olla valmiita pommittamaan Syyrian hallintoa estääkseen Aleppon luisumisen Syyrian hallituksen joukoille.

Trump sanoi olevansa eri mieltä. Trumpin mukaan Isis pitäisi saada ensin nitistettyä. Trump sanoi, ettei pidä Syyrian presidentistä Bashar al-Assadista, mutta ainakin al-Assad tappaa Isisiin kuuluvia Venäjän ja Iranin kanssa.

Clinton sanoi, ettei lähettäisi amerikkalaisia maajoukkoja Syyriaan. Hänen mukaansa se olisi virhe. Sen sijaan erikoisoperaatioita hän voisi tukea. Clinton sanoi toivovansa, että Isis on saatu työnnettyä pois Syyriasta hänen presidenttikautensa loppuun mennessä, mikäli hänet presidentiksi valitaan. Clinton sanoi, että hän kohdistaisi toimintansa Isisin johtajan saamiseksi. Hänen mukaansa kurdi- ja arabitaistelijat ovat avainasemassa Isisin tuhoamisessa ja heitä pitäisi aseistaa.

Trump kommentoi myös Yhdysvaltain tiedotuspolitiikkaa Syyrian sodan suhteen ja ihmetteli, miksi Yhdysvallat ei vain olisi voinut tehdä salaista hyökkäystä Mosuliin, joka on Isis-taistelijoiden hallinnassa. The New York Times uutisoi perjantaina, että Yhdysvaltain ja Irakin joukot valmistautuvat hyökkäämään Mosuliin.

Trump kritisoi sitä, etteivät juontajat keskeyttäneet Clintonia ja syytti heitä puolueellisuudesta.

Yleisön kysymys: Voivatko ehdokkaat olla koko kansan johtajia?

Yleisöstä kysyttiin, uskovatko ehdokkaat voivansa olla johtajia koko kansalle.

Trump vastasi myöntävästi ja nosti esille muun muassa Bill Clintonin sopivan Nafta-sopimuksen ja kritisoi Clintoneiden ajamaa kauppapolitiikkaa. Trump sanoi tuovansa työpaikat takaisin ja tekevänsä myös töitä afroamerikkalaisten ja latinojen aseman parantamiseksi.

Clinton sanoi myös voivansa olla koko kansan johtaja. Hän kertoi työskennelleensä vähemmistöjen aseman parantamiseksi läpi koko poliittisen uransa. Hän kertoi työskennelleensä sen puolesta, että jokainen kansalainen tuntisi olevansa osa Yhdysvaltoja. Clintonin mukaan hän tekisi kaikkensa tavoittaaksensa kaikki yhdysvaltalaiset ja sanoi haluavansa olla myös presidentti niille, jotka eivät häntä äänestäneet.

Clinton korosti, että hän vastustaa Trumpin käyttämää retoriikkaa ja hänen ajamaansa politiikka. Clintonin mukaan hän ei vastusta Trumpin kannattajia.

Trump sanoi Yhdysvaltojen olevan hyvin jakautunut. Trump sanoi Clintonilla olevan vihaa sydämessään eikä Yhdysvallat kestäisi toista neljän vuoden kautta Barack Obamaa. Jos Clinton valitaan virkaan, näin tulisi käymään.

Trumpilta kysyttiin hänen entistä Miss Universumia käsitelleistä twiiteistä. Trump on Twitterissä haukkunut venezuelalaista missiä Alicia Machadoa, jota on aiemmin kutsunut possuksi. Clinton nosti Trumpin puheet missistä esiin edellisessä väittelyssä. Trump kutsui Machadoa muun muassa oksettavaksi ja kehotti katsomaan hänen ”seksinauhansa”.

Trump sanoi, ettei ollut ylpeä Twitterin käytöstään ja käänsi puheen nopeasti Benghazin lähetystöiskuun.

Clintonin mukaan Trumpilla ei ole presidentiltä vaadittavaa itsehillintää.

Väittely käy kuumana – juontajat joutuvat keskeyttämään molemmat ehdokkaat

Juontajat joutuivat keskeyttämään Clintonin pitkän vastauksen. Trump yritti vastata Clintonille, jolloin juontajat joutuivat keskeyttämään Trumpia.

Yleisöstä kysyttiin, mikä olisi tärkeintä korkeimpaa oikeutta valitessa. Clinton sanoi haluavansa nimittää tuomareiksi ihmisiä, joilla on kokemusta siitä, mitä ihmiset käyvät läpi. Clintonin mukaan korkeimman oikeuden tulisi tukea esimerkiksi tasa-arvoista avioliittolakia. Clintonin mukaan korkeimman oikeuden ei olla aina yritysten puolella ja sen puolella, jolla on enemmän rahaa.

Trump sanoi haluavansa korkeimpaan oikeuteen ihmisiä, jotka kunnioittavat Yhdysvaltain perustuslakia ja etenkin lain toista kohtaa, joka käsittelee jokaisen oikeutta kantaa asetta. Clinton vastasi lyhyesti, että hänkin kannattaa kyseistä lainkohtaa.

Yleisön toiseksi viimeinen kysymys käsitteli ehdokkaiden energiapolitiikkaa. Trump sanoi kannattavansa vaihtoehtoisia energiantuotantotapoja, mutta sanoi, etteivät ne riitä. Trumpin sanoi tuovansa energiayritykset takaisin Yhdysvaltoihin. Hän ei paljastanut tarkempaa suunnitelmaa siitä, miten hän tämän tekisi.

Clinton sanoi Trumpin ostavan Kiinan Yhdysvaltoihin tuomaa teräsjätettä, minkä takia Yhdysvalloissa on vähemmän työpaikkoja. Clintonin mukaan Yhdysvaltojen pitäisi olla energiariippumattomia, jotta maa ei olisi riippuvainen siitä, mitä Lähi-idässä tapahtuu. Clinton sanoi myös hänen energiapolitiikkansa ottavan huomioon ilmastonmuutoksen ja lisäävän silti työpaikkoja.

Yleisön viimeisessä kysymyksessä pyydettiin ehdokkaita nimeämään yksi positiivinen asia, jota he vastaehdokkaassa kunnioittavat. Molemmat sanoivat olevansa eri mieltä toisen kanssa lähes kaikesta, mutta nimesivät kuitenkin yhden asian, jota toisessa kunnioittavat.

Clinton sanoi kunnioittavansa Trumpin lapsia, jotka ovat ehdokkaan mielestä osaavia, mikä kertoo paljon myös Trumpista.

Trump sanoi Clintonin kommentin olevan kaunis kehu ja sanoi olevansa ylpeä lapsistaan. Trump sanoi kunnioittavansa sitä, ettei Clinton luovuta.

Ehdokkaat kättelivät väittelyn päätteeksi.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Bill Gatesin 21-vuotias tytär elää silmitöntä luksuselämää – isä ei jätä tyttärelleen miljardiperintöä: ”En aio haudata lapsiani rahaan”

  2. 2

   Erityisen intiimi ja harvinainen sairaus koettelee Mikaa, 40: Vaikeuttaa seksielämää ja aiheuttaa häpeää

  3. 3

   Turkulainen Petteri kuvasi huoltomiehen hulvattoman asennusmokan – some ratkesi nauruun: ”Urakkahomma varmaan painanut päälle”

  4. 4

   Sometähti kärkkyi ilmaista majoitusta – hotelliomistajan raivopäinen reaktio johti käsittämättömään selkkaukseen: julkinen nolaus

  5. 5

   Helsingissä veden varaan joutuneen pelastanut mysteerisankari tavoitettiin – käveli itse poliisiasemalle ja jatkoi hyviä tekojaan

  6. 6

   Tällainen on ollut Jari Sillanpään kaksoiselämä

  7. 7

   Lentokoneesta putosi jäätynyttä ulostetta intialaiskylään

  8. 8

   Kalifornian kiduttajaäidin sisko NBC:lle muutoksesta perheidyllissä: He alkoivat yllättäen elää ”menetettyä” nuoruuttaan

  9. 9

   Metsästyskoira ampui isäntänsä Venäjällä

  10. 10

   Yhdysvaltain hallinnon avautuminen on enää Trumpin sinettiä vailla

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Valkoisen talon kuva Trumpista ”työskentelemässä” nosti pilkkamyrskyn – huomio kiinnittyi työpöytään

  2. 2

   Turkulainen Petteri kuvasi huoltomiehen hulvattoman asennusmokan – some ratkesi nauruun: ”Urakkahomma varmaan painanut päälle”

  3. 3

   Sometähti kärkkyi ilmaista majoitusta – hotelliomistajan raivopäinen reaktio johti käsittämättömään selkkaukseen: julkinen nolaus

  4. 4

   Tällainen on ollut Jari Sillanpään kaksoiselämä

  5. 5

   Lauri Ylösen luksustalo Sipoossa ei käy kaupaksi – laski myyntihintaa miljoonalla eurolla

  6. 6

   Erityisen intiimi ja harvinainen sairaus koettelee Mikaa, 40: Vaikeuttaa seksielämää ja aiheuttaa häpeää

  7. 7

   Perheenisä Matti tienaa yli 100 000 € vuodessa, mutta rahat eivät meinaa riittää elämiseen – paljastaa nyt, mihin kovatuloisen rahat menevät

  8. 8

   IS-raati ruoti illan vaalitentin: ”Alkaa keittää, potuttaa, kohta räjähtää, Niinistö-vaara!”

  9. 9

   Ollin harvinaisesta Ladasta on tarjottu kymppitonneja – ”tuollaisella hinnalla en siitä luovu”

  10. 10

   Veikkaus: Loton 1,2 miljoonan päävoitto pelattiin sellaisessa paikassa, että voittaja ei ehkä tiedä voittaneensa – ”Onhan tämä erikoinen tilanne”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Perheenisä Matti tienaa yli 100 000 € vuodessa, mutta rahat eivät meinaa riittää elämiseen – paljastaa nyt, mihin kovatuloisen rahat menevät

  2. 2

   Radiojuontajaa odotti pankkiautomaatilla muhkea yllätys – edellisen asiakkaan kuitti löi ällikällä

  3. 3

   Kun Teemu syntyi, isä otti hatkat: sai selityksen 18 vuoden jälkeen Kadonneen jäljillä -sarjassa – Näin kävi, kun kamerat sammuivat

  4. 4

   Näin näännytetty 17-vuotias pakeni ikkunan kautta vanhempiensa kidutusta ja pelasti 12 sisarustaan – keksi kännykän hätäkikan, poliisi ylistää

  5. 5

   Puoliso joutui potkaisemaan alaikäistä tyttöä nuollutta viiden lapsen isää

  6. 6

   Näin Jari Sillanpää kertoi poliisille huumeiden käytöstä – lue kuulustelu sanasta sanaan: ”Nautin polttamalla amfetamiinia”

  7. 7

   Nelihenkinen perhe löytyi kuolleena Ruotsissa – vanhempien allekirjoittama kirje paljasti järkyttävän motiivin

  8. 8

   Ylen juontaja haki asuntolainaa Nordeasta, virkailija kehotti palaamaan kotimaahan – näin vastaa pankki

  9. 9

   Isän karmiva aavistus osui oikeaan: Päätti toimia vastoin poliisin ohjeita ja löysi poikansa viime hetkellä

  10. 10

   Ilmatieteen laitoksen meteorologilta synkkä ennustus: ”Torstaina ihmiset heräävät siihen totuuteen”

  11. Näytä lisää
  Näitä luetaan!
  1. 1

   Bill Gatesin 21-vuotias tytär elää silmitöntä luksuselämää – isä ei jätä tyttärelleen miljardiperintöä: ”En aio haudata lapsiani rahaan”

  2. 2

   Erityisen intiimi ja harvinainen sairaus koettelee Mikaa, 40: Vaikeuttaa seksielämää ja aiheuttaa häpeää

  3. 3

   Turkulainen Petteri kuvasi huoltomiehen hulvattoman asennusmokan – some ratkesi nauruun: ”Urakkahomma varmaan painanut päälle”

  4. 4

   Sometähti kärkkyi ilmaista majoitusta – hotelliomistajan raivopäinen reaktio johti käsittämättömään selkkaukseen: julkinen nolaus

  5. 5

   Helsingissä veden varaan joutuneen pelastanut mysteerisankari tavoitettiin – käveli itse poliisiasemalle ja jatkoi hyviä tekojaan

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Valkoisen talon kuva Trumpista ”työskentelemässä” nosti pilkkamyrskyn – huomio kiinnittyi työpöytään

  2. 2

   Turkulainen Petteri kuvasi huoltomiehen hulvattoman asennusmokan – some ratkesi nauruun: ”Urakkahomma varmaan painanut päälle”

  3. 3

   Sometähti kärkkyi ilmaista majoitusta – hotelliomistajan raivopäinen reaktio johti käsittämättömään selkkaukseen: julkinen nolaus

  4. 4

   Tällainen on ollut Jari Sillanpään kaksoiselämä

  5. 5

   Lauri Ylösen luksustalo Sipoossa ei käy kaupaksi – laski myyntihintaa miljoonalla eurolla

  6. Näytä lisää
  1. 1

   Perheenisä Matti tienaa yli 100 000 € vuodessa, mutta rahat eivät meinaa riittää elämiseen – paljastaa nyt, mihin kovatuloisen rahat menevät

  2. 2

   Radiojuontajaa odotti pankkiautomaatilla muhkea yllätys – edellisen asiakkaan kuitti löi ällikällä

  3. 3

   Kun Teemu syntyi, isä otti hatkat: sai selityksen 18 vuoden jälkeen Kadonneen jäljillä -sarjassa – Näin kävi, kun kamerat sammuivat

  4. 4

   Näin näännytetty 17-vuotias pakeni ikkunan kautta vanhempiensa kidutusta ja pelasti 12 sisarustaan – keksi kännykän hätäkikan, poliisi ylistää

  5. 5

   Puoliso joutui potkaisemaan alaikäistä tyttöä nuollutta viiden lapsen isää

  6. Näytä lisää