Näin Trump puhuu naisista kohuvideolla - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Näin Trump puhuu naisista kohuvideolla

Trump kertoo naisten lähentelystä ja paljastaa muun muassa yrittäneensä vietellä naimisissa olleen naisen vuonna 2005 kuvatulla videolla.

8.10.2016 12:22

Yhdysvaltalaislehti The Washington Post julkaisi perjantaina videon, jossa republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump keskustelee Access Hollywood -ohjelman juontajan Billy Bushin kanssa alatyylisesti naisista. Vuonna 2005 kuvatulla videolla mikrofoni on tallentanut miesten kahdenkeskeiset puheet viihdeohjelman bussissa, josta he poistuvat kun Trump on menossa esiintymään Päivien viemää -saippuasarjassa.

Yllä olevalla videolla katkelma Trumpin puheista sekä tämän myöhemmin julkaisema anteeksipyyntö.

Trump kertoo muun muassa, kuinka hän on yrittänyt vietellä naimissa olevan naisen.

– Yritin iskeä hänet, mutta epäonnistuin, myönnän sen, Trumpin kuullaan puhuvan.

– Yritin p***a häntä. Hän oli naimisissa.

Puheista ei selviä, kenestä naisesta on kyse. Trump itse oli ollut tuolloin jo useamman kuukauden naimissa kolmannen vaimonsa Melanian kanssa.

Trump kertoo videolla yrittäneensä kovasti vietellä naisen. Hän vei naisen jopa ostamaan huonekaluja.

”Voit tehdä mitä tahansa”

Kun kaksikko näkee näyttelijä Arianne Zuckerin, joka on saattamassa heitä kuvauspaikalle, Bush kehuu ronskein sanoin Zuckerin ulkonäköä. Myös Trump kiinnostuu Zuckerista.

– Minun pitää käyttää joitain Tic Taceja (pastilli) varmuuden vuoksi, jos alan suudella häntä. Kiinnostun automaattisesti kauniista (naisista) – alan vain suudella heitä. Se on kuin magneetti. Suutelen vain. En edes odota. Ja kun olet tähti, he antavat sinun tehdä niin. Voit tehdä mitä tahansa.

– Mitä ikinä haluat, toinen ääni, ilmeisesti Bush sanoo.

– Voit tarttua pi**usta kiinni. Voit tehdä mitä tahansa, Trump vastaa.

Trump on pahoitellut puheitaan Facebook-sivullaan julkaistussa videoviestissä. Videolla Trump myös toteaa Washington Postin julkaiseman videon olevan yritys kääntää huomio pois tärkeistä asioista: työllisyydestä, heikentyneestä turvallisuustilanteesta ja huonosta hallinnosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?