West Wing -tähdet kampanjakiertueelle Clintonin puolesta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

West Wing -tähdet kampanjakiertueelle Clintonin puolesta

Suosikkisarjan näyttelijät tekevät kampanjaiskun Ohioon viikonloppuna.

West Wing tähdistä muun muassa Bradley Whitford, Allison Janney ja Richard Schiff ovat tukemassa Hillary Clintonin vaalikampanjaa.­

22.9.2016 20:18

Takavuosien suosikkisarjan West Wingin tähdet palaavat yhteen, mutta tällä kertaa kyseessä ei ole jatko-osa Yhdysvaltain presidentin lähipiirin kuvitteellisiin seikkailuihin Valkoisessa talossa.

Tukku West Wing -tähtiä aikoo osallistua todelliseen politiikkaan ja tukea Hillary Clintonia Yhdysvaltain presidenttikisassa. Kuusi sarjan näyttelijää kampanjoi ensi lauantaina ja sunnuntaina useissa tilaisuuksissa Ohiossa, joka yksi vaalit ratkaisevista vaa’ankieliosavaltioista.

Bradley Whitford, Allison Janney ja Richard Schiff­

Clintonia itseään ei tilaisuuksissa nähdä, sillä hän valmistautuu maanantaina järjestettävään ensimmäiseen tv-väittelyyn Donald Trumpia vastaan.

Dulé Hill­

Mary McCormack­

West Wingin suurinta tähteä, presidentti Josh Bartlettia esittänyttä Martin Sheenia tilaisuuksissa ei myöskään nähdä, mutta paikalla on lähes hänen koko ”avustajakuntansa”. Näyttelijät Richard Schiff, Allison Janney, Bradley Whitford, Dulé Hill, Joshua Malina ja Mary McCormack aikoivat tilaisuuksissa kertoa, miksi äänestävät Clintonia ja vedota kansalaisiin myös, jotta nämä rekisteröityisivät äänestäjiksi.

Joshua Malina­

Yhdysvaltain elokuvateollisuus on perinteisesti tukenut demokraattien presidenttiehdokkaita eikä tämä vuosi tee poikkeusta. West Wing -sarjakin tunnettiin aikoinaan republikaanipresidentti George W. Bushin politiikan verhotusta arvostelusta. Sarja nappasi useita Emmy-palkintoja seitsemän tuotantokautensa aikana. Sen tekeminen lopetettiin vuonna 2006.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?