BBC: Nainen puukotettiin Intiassa kadulle – kukaan ei auttanut uhria - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

BBC: Nainen puukotettiin Intiassa kadulle – kukaan ei auttanut uhria

Intialaiset ovat raivostuneet, kun kukaan ohikulkija ei puuttunut siihen, että 22-vuotiasta naista puukotettiin yli 20 kertaa.

Intialaisia musliminaisia kuvattuna Mumbaissa.­

21.9.2016 5:11

Intian pääkaupungissa Delhissä tapahtui järjetön puukotus. Britannian yleisradio BBC kertoo, että 22-vuotias nainen käveli serkkunsa kanssa yhdeksän aikaan aamulla Delhin kaduilla, kun mies lähestyi häntä moottoripyörällä.

CCTV:n kuvamateriaalista näkyy, että mies puukottaa naista useita kertoja. Ohikulkijat kävelivät tilanteen ohi. Lopuksi hyökkääjä löi naista kivellä päähän ja potki häntä.

BBC:n mukaan aikalliset pysäyttivät hyökkääjän vasta siinä vaiheessa, kun hän yritti pötkiä pakoon. Poliisi syyttää miestä murhasta. Epäilty ja uhri tunsivat toisensa entuudestaan.

– Näyttää siltä, että hyökkääjä alkoi pitää tytöstä, kun he olivat aiemmin naapureita. Mutta koska mies oli naimisissa, nainen ei kiinnittänyt häneen huomiota, Esha Pandey Intian poliisista kertoo BBC:lle.

Hyökkääjä oli ahdistellut naista aiemmin. Uhrin perheen mukaan asiasta tehtiin valitus, mutta kummankin osapuolen perheet pääsivät yhteisymmärrykseen.

Naisiin kohdistuva väkivalta on ollut otsikoissa siitä lähtien, kun opiskelijanainen joukkoraiskattiin ja murhattiin delhiläisessä bussissa. Hallitusta on vaadittu puuttumaan tiukasti naisiin kohdistuvaan väkivaltaan, mutta uusia tapauksia on noussut jatkuvasti julkisuuteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?