Tarjoilija sai vesilasillisesta 500 dollarin tipin – syynä ystävällinen ele ruokakaupassa: ”Teit äitini päivästä ihanan” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Tarjoilija sai vesilasillisesta 500 dollarin tipin – syynä ystävällinen ele ruokakaupassa: ”Teit äitini päivästä ihanan”

Syy hämmentävän suureen juomarahaan selvisi pöytään jätetystä lautasliinasta.

Tarjoilija sai muhkean tipin.­

20.8.2016 16:48

Yhdysvaltain Dallasissa tarjoilijana työskentelevä Kasey Simmons, 32, ei ollut uskoa silmiään, kun hän meni siivoamaan jo ravintolasta poistuneen asiakkaan pöytää viime tiistaina. Pöydässä istunut nainen oli nimittäin jättänyt pöytään maksutositteen, johon hän oli lisännyt 500 dollarin (noin 440 euron) tipin.

Tipin suuruutta alleviivasi se, että kyseisen asiakkaan koko lasku oli ollut ainoastaan 37 senttiä.

– Hän tilasi ruokalistan halvimman tuotteen. Makuvettä, Simmons kertoo CNN:lle.

This waiter got a $500 tip for an act of kindness https://t.co/RM2Jn1zGZF pic.twitter.com/NBJI5Zl6m2— CNN (@CNN) 20. elokuuta 2016

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Pöytään oli jätetty myös täyteen kirjoitettu lautasliina, jossa asiakkaana ollut nainen oli perustellut avokätistä elettään. Kävi ilmi, että Simmons oli kohdannut naisen äidin edellisenä päivänä.

”Sinä teit minun äitini päivästä ihanan”

Kohtaaminen oli tapahtunut ruokakaupassa, jonka kassajonossa Simmons oli kiinnittänyt huomiota selvästi epätoivoiselta näyttäneeseen vanhempaan naiseen. Muut asiakkaat ohittivat naisen, mutta Simmons ryhtyi hänen kanssaan juttusille.

Nainen ei kertonut Simmonsille surullisuutensa syytä, mutta mies onnistui nostattamaan tämän mielialaa. Hän myös tarjoutui maksamaan rouvan ostokset.

– Ne olivat vain 17 dollaria, mutta se ei ollut rahasta kiinni. Kyse oli siitä, että näyttää sen, että välittää, Simmons kertoo.

500 dollarin tipin oli siis jättänyt naisen kiitollinen tytär. Lautasliinaan kirjoittamassaan tekstissä hän kertoi, kuinka normaalien arkiaskareidenkin tekeminen oli hänen äidilleen vaikeaa, sillä kyseisenä päivänä hänen miehensä kuolemasta oli kulunut tasan kolme vuotta.

– Yhtenä vuoden masentavimmista päivistä...sinä teit minun äitini päivästä ihanan. Vaadit saada maksaa hänen ostoksensa. Kerroit hänelle, että hän on hyvin kaunis nainen. En ole nähnyt tämän naisen hymyilevän juurikaan sen jälkeen, kun isä kuoli, lautasliinassa luki.

Tytät halusi Simmonsin tietävän, että hänen ystävällisellä eleellään oli ollut suurta merkitystä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?