19-vuotias puukotti pariskunnan ja puri miehen kasvoja Yhdysvalloissa – ”En ole koskaan nähnyt mitään näin väkivaltaista” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

19-vuotias puukotti pariskunnan ja puri miehen kasvoja Yhdysvalloissa – ”En ole koskaan nähnyt mitään näin väkivaltaista”

Julkaistu: 17.8.2016 14:47

Floridaa järkyttää järjetön väkivallanteko, jossa 19-vuotias nuori kävi pariskunnan kimppuun ilman mitään ilmeistä syytä.

53-vuotias Michelle Mischon ja 59-vuotias John Stevens olivat maanantaiyönä autotallissaan, kun heille tuntematon nuori mies hyökkäsi heidän kimppuunsa puukolla ja puri irti osan Stevensin kasvoista. Pariskunta kuoli vammoihinsa.

Kadun toisella puolella asuva Jeff Fisher kuuli huudot ja riensi apuun, mutta sai itsekin puukosta.

Epäilty on 19-vuotias Austin Harrouff. Miehen taltuttamiseksi vaadittiin useampi poliisi, poliisikoira ja etälamautin. Epäilty on nyt sairaalassa poliisin vartioimana.

– Olen nähnyt monia rikospaikkoja. Olin täällä eilen. En usko, että olen koskaan nähnyt mitään näin väkivaltaista, kertoi nimettömänä pysyvä poliisi.

Poliisi ei vielä tiedä teon syytä. He epäilevät, että Harrouff olisi ottanut hallusinogeenejä. Verikokeessa ei ollut merkkejä kannabiksen, kokaiinin tai opiaattien käytöstä. Myös miehen mielenterveystaustoja selvitetään.

Tuoreimmat osastosta