Yön uutiset: Microsoft vähentää 2 850 työpaikkaa lisää, Indonesia teloitti neljä kuolemaantuomittua vankia... - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Microsoft vähentää 2 850 työpaikkaa lisää, Indonesia teloitti neljä kuolemaantuomittua vankia...

Lue tästä yön nopea uutiskooste.

29.7.2016 5:30

Microsoft aikoo vähentää 2 850 työpaikkaa lisää

Ohjelmistojätti Microsoft aikoo tehdä lisää irtisanomisia. Torstaina yhtiö ilmoitti, että noin 2 850 työpaikkaa karsitaan seuraavan vuoden aikana maailmanlaajuisesti.

Suunniteltuja irtisanomisia voi yhteensä tulla jopa 4 700 tai noin neljä prosenttia yhtiön koko työvoimasta. Lue lisää täältä.

Indonesia teloitti neljä kuolemaantuomittua vankia

Indonesiassa neljä huumeiden salakuljetuksesta kuolemaantuomittua vankia on teloitettu, kertovat viranomaiset.

Teloitetuista yksi oli indonesialainen ja kolme nigerialaista. Myöhemmin tällä viikolla Indonesia aikoo teloittaa vielä kymmenen vankia lisää. Lue lisää täältä.

Trumpin vaimon kotisivut poistettiin – syynä väärät tiedot koulutuksesta?

Yhdysvalloissa republikaanien presidenttiehdokas Donald Trumpin vaimon Melania Trumpin kotisivut on poistettu internetistä sen jälkeen, kun mediassa alettiin epäillä, että Melania Trump on antanut sivuillaan väärää tietoa koulutuksestaan.

Verkkosivuilla Trumpin väitettiin suorittaneen arkkitehtitutkinnon Ljubljanan yliopistossa synnyinmaassaan Sloveniassa. Aiemmissa haastatteluissa hän on kuitenkin sanonut opiskelleensa yliopistossa vain noin vuoden. Lue lisää täältä.

Ruotsissa kaksi ihmistä pahoinpideltiin turvapaikanhakijoiden asumiskeskuksessa

Ruotsin Halmstadissa kaksi ihmistä on pahoinpidelty tunnistamattomien miesten tunkeutuessa turvapaikanhakijoiden asumiskeskukseen eilen illalla.

Poliisin mukaan tunkeutujat hakkasivat uhreja tylpillä esineillä, ja toista uhreista puukotettiin jalkaan. Molemmat uhrit vietiin sairaalaan. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?