35-vuotias nainen kompastui ja suistui 120 metriä kuolemaan poseeratessaan Grand Canyonilla: ”Teki tilaa toiselle turistille” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

35-vuotias nainen kompastui ja suistui 120 metriä kuolemaan poseeratessaan Grand Canyonilla: ”Teki tilaa toiselle turistille”

Poseeraaminen korkean jyrkänteen reunalla päätyi amerikkalaisnaisen kohtaloksi.

Ooh Aah -nimellä tunnettu paikka Grand Canyonissa.­

14.7.2016 7:45

Paikannuspalvelu Yelpin Orlandon aluemarkkinointipäällikkö Colleen Burns, 35, oli kahden ystävänsä kanssa vaellusretkellä Yhdysvaltain Luoteis-Arizonassa sijaitsevalla Grand Canyonilla viime perjantaina, kun he pysähtyivät ottamaan kuvia suositulla Ooh Aah Pointiksi nimetyllä kallion reunamalla, uutisoi Daily Mail.

Burns laittoi Instagramiin itsestään kuvan, jossa hän istuu jyrkänteen reunalla ihailemassa maisemaa tietämättä, että se jäisi hänen viimeiseksi kuvakseen palvelussa. Hetkeä myöhemmin Burnsin poseeratessa kameralle muiden vaeltajien kanssa, hän teki tilaa kanssakulkijalleen traagisin seurauksin. Burns kompastui ja putosi yli 120 metriä kuolemaan.

– Hän teki tilaa toiselle turistille tavallaan tiivistääkseen ja valitettavasti Colleen jollain tavalla kompastui omiin jalkoihinsa ja kaatui taaksepäin ja putosi kanjoniin, kertoi hänen ystävänsä Jessica Roman WESH:ille.

– Ne olivat elämäni pisimmät, oudoimmat ja järjettömimmät kaksi sekuntia, Roman jatkoi.

Pennsylvanialaisen Burnsin kuolemaa tutkitaan parhaillaan, kertoo Daily Mail.

Läheiset jäävät kaipaamaan

Ystävien mukaan Burns oli suurisydäminen ja hänellä oli tarttuva nauru. Burns oli myös amerikkalaisen DJ Kaskaden ystävä ja hänen faniryhmänsä Kaskade Konnectin perustaja.

– Hänellä oli ainutlaatuista intohimoa elämää kohtaan, hänellä oli palavat silmät ja tarttuva hymy. Ne olivat koko tarina. Colleenin kohtalo oli tulla tähdeksi keskuudessamme. Hän ei tosin koskaan halunnut tulla katsotuksi ylöspäin, se oli aitoa ystävällisyyttä ja todellista hoivaa hänen kasvattamaansa yhteisöä kohtaan. Se tuli sielusta, joka tunsi vain rakkautta, Kaskade kirjoitti Facebookissa Burnsin muistoksi.

Jos et näe päivitystä, katso se tästä.

– Olen sadan prosentin varma, että tapaamme vielä, Kaskade kirjoitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?