Chihuahua-koiran verestä löytyi metamfetamiinia – omistajalle syyte USA:ssa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Chihuahua-koiran verestä löytyi metamfetamiinia – omistajalle syyte USA:ssa

Eläinlääkärin tuodun koiran elimistössä oli metamfetamiinia.

Pienen Jack Sparrow -koiran toipuminen jatkuu.­

12.7.2016 7:57

Fontanan poliisilaitos kertoo verkkosivuillaan erikoisesta tapauksesta, jossa pienen koiran omistaja on saanut Kaliforniassa syytteen eläinrääkkäyksestä.

Parikymppinen omistaja vei chihuahuansa Jack Sparrow’n eläinlääkäriin 5. heinäkuuta, koska se käyttäytyi ailahtelevasti.

Omistaja kertoi lääkäreille uskovansa, että koiran elimistössä saattaa olla metamfetamiinia. Asia varmistui tutkimuksissa, joiden jälkeen omistaja poistui paikalta koiran kanssa.

Eläinlääkäriaseman henkilökunta oli huomannut koiran kouristelevan ja pelkäsi sen hengen olevan vaarassa. Sen jälkeen he soittivat eläinsuojeluviranomaisille, jotka kävivät tarkastamassa tilanteen omistajan asunnolla. Koiran havaittiin olevan yhä huumeen vaikutuksen alla, ja asunnolla näkyi muitakin viitteitä laiminlyönnistä.

Omistaja pidätettiin tapauksen siirryttyä nopeasti San Bernardinon piirikunnan syyttäjänvirastoon. Koira puolestaan takavarikoitiin hätäeläinsuojaan, jossa sen toipuminen jatkuu edelleen.

Kun koira on tarpeeksi hyvässä kunnossa, se siirretään väliaikaiseen sijaiskotiin.

– Tällä hetkellä Jack on hyperherkkä äänen ja äkillisen liikkeen suhteen, mutta sen uskotaan toipuvan ajallaan, poliisi kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?