Ahneella oli oranssi loppu – lihanpalaa havitellut lokki putosi tikka masala -sammioon ruokatehtaalla - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Ahneella oli oranssi loppu – lihanpalaa havitellut lokki putosi tikka masala -sammioon ruokatehtaalla

Eläinsairaalan työntekijät onnistuivat palauttamaan lokin valkoiseksi, mutta mausteisesta tuoksusta se ei ihan heti päässyt eroon.

Ruokaa himoinnut lokki sai uuden värityksen.­

10.6.2016 10:27

Mausteiseen tikka masala -kastikkeeseen upotettujen kananpalojen houkutus koitui lokin kohtaloksi Britannian Walesissa sijaitsevalla ruokatehtaalla hiljattain.

BBC:n mukaan kananpalaa havitellut lokki putosi kastikesammioon värikkäin seurauksin, sillä kastikkeen mausteet värjäsivät sen kauttaaltaan oranssiksi.

Gullfrezi? Seagull survives accidental dip in vat of curryhttps://t.co/WvxDAbSWrz pic.twitter.com/BW2Fqpt82V— BBC News (UK) (@BBCNews) 9. kesäkuuta 2016

Kuvan näet myös täältä.

Ruokatehtaan työntekijät pelastivat lokin sammiosta ja toimittivat sen Vale Wildlife -sairaalaan, missä se onnistuttiin puhdistamaan. Sairaala julkaisi tapauksesta kuvia ja videon, jotka leviävät nyt maailmalla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös suoraan Youtubesta.

Vaikka lokki on jälleen valkoinen, se joutunee sietämään seikkailunsa seurauksia vielä jonkin aikaa. Sairaalan henkilökunta ei nimittäin onnistunut pesemään mausteiden hajua siitä pois.

– Hän todella yllätti meidät. Emme ole koskaan nähneet mitään vastaavaa. Eniten meitä yllätti kuitenkin haju. Hän tuoksui todella hyvälle, kertoi sairaalan eläinhoitaja Lucy Kells BBC:n mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?