Lentokentän työntekijä auttoi viisilapsisen perheen EgyptAirin kohtalokkaalle lennolle – ”Kelaan eilisen tapahtumia päässäni jatkuvasti” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Lentokentän työntekijä auttoi viisilapsisen perheen EgyptAirin kohtalokkaalle lennolle – ”Kelaan eilisen tapahtumia päässäni jatkuvasti”

Järkyttynyt työntekijä toivoo, ettei seitsenhenkinen lapsiperhe ehtinyt lennolle MS804.

Toimittajat parveilivat Pariisin Charles de Gaullen lentokentällä EgyptAirin lähtöselvitystiskin luona torstaina.­

19.5.2016 13:24

Pariisin Charles de Gaullen lentokentän työntekijä on kertonut ranskalaisille tiedotusvälineille auttaneensa viisilapsista perhettä ehtimään keskiviikkoiltana EgyptAirin lennolle MS804. Matkustajakone katosi tutkasta aamuyöllä, ja sen pelätään syöksyneen Välimereen.

Järkyttyneen lentokenttätyöntekijän mukaan perhe tarvitsi apua lennolle ehtimisessä, sillä he olivat saapuneet kentälle myöhässä, kertoo Telegraph. Naispuolinen työntekijä ei ole varma siitä, ehtikö perhe lennolle.

– Se oli perhe, vanhemmat ja viisi lasta: neljä tyttöä ja yksi poika. He ilmaantuivat terminaali kakkoseen, jossa työskentelen. Mutta EgyptAir liikennöi ykkösterminaalista, joten opastin heitä sinne siirtymisessä, Sonia-niminen työntekijä kertoi RTL-radioaseman haastattelussa Telegraphin mukaan.

– Isä alkoi olla stressaantunut, koska hän näki, että aikaa ei ollut paljon ja taksi oli jättänyt heidät vahingossa väärään paikkaan. Sanoin hänelle: ”Älä huoli, yritän soittaa yhtiölle ja kysyä, voisivatko he poikkeuksellisesti odottaa teitä”. Se on jotain, jota en tavallisesti koskaan tee, Sonia kertoi.

Tämän jälkeen perhe lähti kohti oikeaa terminaalia. Sonia kertoo toivovansa, että perhe ei ehtinyt lennolleen ajoissa.

– Kelaan eilisen tapahtumia päässäni jatkuvasti ja olen shokissa, Sonia kuvaili tuntemuksiaan radioaseman haastattelussa.

Naisen mukaan vaikutti siltä, että perhe olisi ollut juuriltaan pohjoisafrikkalainen. Lentoyhtiön julkaisemien tietojen mukaan lennolla oli mukana ainakin kaksi vauvaa ja yksi isompi poikalapsi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?