Kuvat: Jenni Haukion tyyli hurmaa Valkoisessa talossa – näin Linnan juhlista tuttua pukua on muokattu

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Rouva Jenni Haukio saapui presidentti Sauli Niinistön kanssa Valkoisen talon juhlaillalliselle tyylikkäässä kukkakuvioisessa iltapuvussa. Vuonna 2012 Haukio käytti Linnan juhlissa samaa asua, joka on saanut juhlaillallista varten uuden ilmeen.
Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman vieraina ovat kaikkien Pohjoismaiden johtajat puolisoineen. Virallinen vierailu alkoi perjantaina vastaanottoseremonialla Valkoisessa talossa, ja lauantaiyönä Suomen aikaa arvovieraille järjestetään juhlaillallinen.

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio saapuivat paikalle noin kello 2.20 yöllä Suomen aikaa. Arvovieraat kulkivat sisään Valkoisen taloon viulumusiikin tahdissa.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka Barack ja Michelle Obama ottivat Suomen presidenttiparin vastaan.

Rouva Jenni Haukion juhlaillallisella käyttämä puku on nähty julkisuudessa aiemminkin. Puku on Paola Suhosen suunnittelema, ja kuosi esittää Suomen maakuntakukkia.

Iltapuku nähtiin vuonna 2012 itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Valkoisen talon illallisille pukua uudistettiin Paola Suhosen johdolla.


Haukion iltapuku oli oiva valinta tilaisuuteen, sillä se on kunnianosoitus suomalaiselle luonnolle. Sen uusiokäyttö viestii kestävän kehityksen merkityksestä ja korostaa myös suomalaisen designin kestävyyttä.

Kaulassaan rouva Haukiolla oli Lapponian Winter Pearl –koru.

Edit: tekstin editointivaiheessa uutisdeskissä kirjoitettiin aluksi virheellisesti, että vieraina olisivat kaikki Pohjoismaiden presidentit puolisoineen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt