Ulkomaat

Kerrostalo sortui Teneriffan lomaparatiisissa – loukkaantuneita etsitään raunioista

Julkaistu: , Päivitetty:

Onnettomuus
Kerrostalo sortui yllättäen kasaan suositussa aurinkolomakohteessa Los Cristianosissa Teneriffalla. Ainakin kolme ihmistä on loukkaantunut.
Kerrostalo romahti torstaina aamupäivällä yllättäen ja osa rakennuksesta sortui ruokakaupan päälle. Paikalle lähetettiin lukuisia ambulansseja ja poliisipartioita.

Asiasta kertovat muun muassa Aftonbladet ja La Provincia.

Katso ylläolevalta Reutersin videolta, kuinka pelastustoimet etenivät Teneriffalla.

Viranomaiset ovat vahvistaneet ainakin kolmen loukkaantuneen onnettomuudessa. 57-vuotiaan nainen sai vakavia vammoja ylävartaloon.

28-vuotias mies ja 55-vuotias nainen saivat lievempiä vammoja. Nainen sai paniikkikohtauksen tapauksen jälkeen. Kuolinuhreista ei ole varmaa tietoa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoo paikallisiin medialähteisiin viitaten, että useita ihmisiä on yhä kateissa. Jopa yhdeksän ihmistä saattaa olla kateissa.

Sortumisen syytä ei tiedetä

Kerrostalon sortumisen syy on niin ikään epäselvä. Paikalliset kertoivat kuulleensa ennen romahdusta kovan äänen. Paikalliset epäilevät, että kyseessä oli kaasuräjähdys.


Läheisiä rakennuksia evakuoitiinkin onnettomuuden jälkeen mahdollisen kaasuvuodon takia.

Aftonbladetin haastattelema ruotsalainen Petter Hedman sanoo nähneensä, kuinka ainakin kolme ihmistä on kannettu paareilla rakennuksen raunioista tai sen läheisyydestä ulos.

– Viereinen katu autoineen oli aivan pölyn peitossa, kuvailee Hedman sortumisen jälkeistä näkyä.

– Se oli pirunmoinen rysähdys.

Olitko paikalla? Ota yhteyttä toimitukseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt