Ulkomaat

Belgian poliisi tehnyt etsintöjä Schaarbeekin kaupunginosassa – kemikaaleja, naulapommi ja Isis-lippu löydetty

Julkaistu: , Päivitetty:

Belgian terrori-iskut
Belgialaiset tiedotusvälineet kertovat poliisin tehneen operaatioita Schaarbeekin kaupunginosassa.
Brysselissä poliisi jatkaa aamulla kaupungissa tehdyistä terrori-iskuista epäiltyjen etsintöjä. Poliisi teki tiistaina iltapäivällä kotietsintöjä Schaarbeekin kaupunginosassa.

– Schaarbeekissa olevaan paikkaan tehdyissä etsinnöissä löydettiin räjähde, joka sisälsi muun muassa nauloja. Tutkijat löysivät myös kemikaaleja sekä Isis-järjestön lippu, kertoivat syyttäjät julkaisemassaan lausunnossa uutistoimisto AFP:n mukaan.

Alue on sama, jossa sijaitsevasta asunnosta poliisi löysi viime viikolla Pariisin marraskuisista terrori-iskuista epäillyn Salah Abdeslamin sormenjäljet.Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen myös tästä linkistä.


Lehden mukaan Schaarbeekin kaduilla on ollut runsaasti poliisiautoja ja ambulansseja. Läheisen rautatieaseman kerrotaan olevan suljettuna.Twiitin voit tarvittaessa katsoa myös täältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aiemmin poliisi tiedotti etsivänsä hattuun ja valkoiseen takkiin pukeutunutta miestä, joka tallentui valvontakameran kuvaan yhtenä iskujen kohteista olleella Zaventemin lentokentällä.

Uutista päivitetty kello 21.05. Kuvia lisätty.