IS Belgian rajalla: Useiden kilometrien autojonot – paikalla runsaasti poliiseja - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

IS Belgian rajalla: Useiden kilometrien autojonot – paikalla runsaasti poliiseja

Belgian ja Hollannin rajalla on useiden kilometrien pituiset autojonot. Rajalla on runsaasti poliiseja ja lisää hälytysajoneuvoja on saapumassa paikalle.

22.3.2016 20:06

Hollannin ja Belgian rajalla moottoritie E314:llä on tällä hetkellä useiden kilometrien pituiset autojonot. Liikenne oli hetki sitten käytännössä pysähdyksissä Belgiasta Hollannin suuntaan.

Rajalla näkyi runsaasti poliiseja ja lisää hälytysajoneuvoja oli menossa rajan suuntaan.

Hollannista Belgiaan liikenne sujui normaalisti ilman häiriöitä.

Belgian ja Hollannin rajalla Mottoritiellä E314 on useiden kilometrien autojonot.

Rajalla on runsaasti poliiseja. Liikenne tökkii Belgiasta Hollannin suuntaan mentäessä.

Hollannin poliisi ilmoitti tiukentavansa rajavalvontaa sen jälkeen, kun naapurimaa Belgian pääkaupungissa Brysselissä tapahtui räjähdyksiä tiistaiaamuna.

Räjähdysten jälkeen EU:n pääkaupungissa julkinen liikenne pysähtyi kokonaan ja lentokenttä suljettiin. Ihmisiä kehotettiin pysymään sisätiloissa.

Aamulla useat Brysseliin saapumassa olleet lennot ohjattiin Amsterdamiin. Amsterdamin Schipholin lentokentällä on myös runsaasti poliiseja ja lentoliikenteessä on ollut myöhästymisiä, kertoo uutistoimisto Reuters.

Belgian ulkoministeri Didier Reynders sanoi aiemmin, että iskuihin osallistuneita henkilöitä on saattaa yhä olla karkuteillä.

Brysselin lentokentällä tapahtui kaksi räjähdystä tiistaiaamuna kello kahdeksan jälkeen paikallista aikaa. Myös Maalbeekin metroasemalla räjähti. Asema sijaitsee lähellä EU-rakennuksia. Terroristijärjestö Isis on ilmoittanut olevansa terrori-iskujen takana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?