Ulkomaat

FlyDubai julkaisi tiedotteen – ”Lento FZ981 syöksyi maahan laskeutumisen yhteydessä”

Julkaistu:

Lentoturma
Yhtiö aikoo tehdä kaikkensa auttaakseen niitä, joihin onnettomuus on vaikuttanut.
Lentoyhtiö FlyDubai on julkaissut Facebook-sivuillaan tiedotteen lauantain vastaisena yönä Etelä-Venäjällä tapahtuneeseen turmaan liittyen.

Viranomaisten mukaan kaikki koneessa olleet 55 matkustajaa ja seitsemän hengen miehistö kuolivat.

– Flydubai pahoitellen vahvistaa, että lento FZ981 syöksyi maahan laskeutumisen yhteydessä ja tämän traagisen onnettomuuden seurauksena on vahvistettu kuolonuhreja, tiedotteessa todetaan.

Yhtiön mukaan kone lähti Dubain kansainväliseltä lentokentältä kello 20.20 Suomen aikaa kohti Donin Rostovia. Onnettomuus tapahtui Donin Rostovissa noin kello 2.50 Suomen aikaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Teemme kaikkemme kerääksemme tiedot mahdollisimman nopeasti. Tällä hetkellä ajatuksemme ja rukouksemme ovat matkustajissamme ja miehistössämme, jotka olivat koneen kyydissä. Teemme kaikkemme auttaaksemme niitä, joihin tämä onnettomuus on vaikuttanut, FlyDubai sanoo.

Yhtiö ottaa hätätoimenpiteet käyttöön onnettomuuden johdosta.

– Teemme tiiviisti töitä kaikkien mukana olevien viranomaisten kanssa. Jaamme niin paljon tietoa kuin pystymme, niin pian kuin pystymme ja tarjoamme päivitettyä tietoa säännöllisin väliajoin.

Update 2:flydubai regrets to confirm that flight FZ981 crashed on landing and that fatalities have been confirmed as a...

Posted by flydubai on Friday, 18 March 2016

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt